Homemade lemonade

Igår forsøgte min kæreste og jeg os på at lave lemonade. Det blev en kæmpe succes, så tænkte jeg hellere lige måtte dele opskriften og det færdige resultat med jer. En fed måde, at servere dem på, kunne være i disse såkaldte "jam jar" glas som jeg var så heldig, da jeg var i Italien for nylig. Jeg synes de er super fede og gør det hele lidt mere rustikt.

Opskrift: citron // sukker // vand

Det er super nemt og simpelt at lave. Du starter med, at klemme saften fra citronerne op i et glas, derefter tager du samme mængde sukker og vand og opvarmer i en gryde til sukkeret er opløst. Tilsæt derefter saften fra citronerne og sæt den færdige saft på køl til det er helt koldt. Tilsæt vand til saften efter eget behov. jeg har brugt ca. 1/4 saft for, at få en velsmagende lemonade.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

TOSCANY HIGHLIGHTS

Er netop vendt hjem fra en skøn ferie i Toscana, Italien og tænkte derfor at, jeg måtte dele lidt af mine fantastiske oplevelser med jer. Toscana er utrolig smuk og byder på mange små byer, med unikke seværdigheder og en vidunderlig natur.

 

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

HAIRDOS

>Pep dit look op med lidt forskellige hår trends, selv er jeg helt tosset med fletninger. Om det er en helt almindelig fletning, sildeben eller de ellers meget populære cornrows, synes jeg de skaber hver deres unikke look, og som efter min mening er perfekt til både det lidt finere eller rå look.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om