FALL ACTIVITIES

Hvis jeg havde efterårs ferie ville jeg: sove længe og gå sent i seng. Gå en masse ture og nyde årstidens smukke natur. Rydde op og gøre rent. Nyde min familie, venner og kærestes dejlige selskab. Lave god mad. Bage. Holde hjemme biograf med en masse popcorn og dyner. Slappe af. Se en masse serier. Være doven. Ligge i sengen en hel dag. Lave lækker brunch. Hvad skal I lave, hvis I har ferie?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN'

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

BLACK FRIDAY

Jakke: H&M // Top: H&M // Blonde Bh: Femilet // Bukser: Asos // Sko: Dr. Martens look a like

Weekend længe leve, lange morgener og sene nætter. Jeg ville lige hurtigt kigge forbi og give jer dette outfit billede, inden jeg om lidt er ude af døren igen. Jeg skal nemlig bruge aftenen med nogle søde piger. Og ja All black, igen igen. Om det nogensinde vil ændre sig, det er jeg ikke så sikker på.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

DANIEL WELLINGTON

Som om i ikke allerede har set nok til det smukke ur fra Daniel Wellington med alle de rabatkoder, der florerer rundt omkring. Dog ville jeg ikke snyde jer fra at se mit. I har med stor sandsynlighed set det herinde et utal af gange, da jeg sjældent har haft det af, siden jeg fik det i studentergave af min søde kæreste. Jeg er helt tosset med deres design, som de også selv skriver - så passer det til enhver lejlighed. Den er både sporty og utrolig feminin på en og samme tid. Noget af det jeg også er helt vild med er at, du ved alle deres ure kan ændre remmen til lige det du ønsker - et nyt ur, hver dag! Find dem her.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om