PHYRIS ANSIGTSBEHANDLING

I går var jeg så heldig, at få lov at afprøve en Phyris ansigtsbehandling hos dygtige Camilla Madsen. Det er simpelthen noget af det lækreste jeg nogensinde har prøvet, og hold nu op for et resultat det har givet. Selv dagen i dag føles mit ansigt så blød som en barnenumse og det er altså ikke skidt! Behandlingen er også af andre blevet omtalt som: Phyris WOW og dette kan jeg kun støtte op om. Det er nemlig sådan, at der under hele behandlingen bliver nusset om dig, og at du kan blive ved med at tænke wow, er der mere - bonus! Hvis ikke du i forvejen kender til mærket Phyris kan jeg oplyse, at det er eksklusive cremer og plejeprodukter som gennemgår strenge kvalitetskontroller og dækker individuelle og personlige behov for hudpleje. De bruger specialist know-how og er trendsættere på feltet.

Der er et stort udvalg af lækre produkter og diverse behandlinger, så har du lyst til at lære mere om det kan du kontakte Camilla og booke en tid! I øjeblikket har hun også en konkurrence igang med netop Phyris ansigtsbehandlingen, så skynd jeg ind og like hendes side lige her.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

COPENHAGEN SHOPPING

Skjorte: Monki // T-shirt: & other stories // Hat: & other stories

Som tidligere nævnt, så var jeg i løbet af weekenden i København med min familie og kæreste. Der fulgte altså en strøgtur med og det I ser her + et par lamper, som jeg senere lige vil vise jer, var hvad jeg havde med hjem. Som i kan se, så har jeg købt mig en hat, i håbet om at få den brugt. Er helt overbevist om, at det ser super smart ud til alle andre, så må lige give mig selv et spark i røven. Kender i forresten meget til mærket & Other Stories? For hold op hvor har de nogle overdrevet lækre ting. Forelskede mig helt i deres butik i løbet af weekenden, efter at have rendt rundt derinde hundrede gange på alt for kort tid!

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

KØBENHAVN

På fredag tager jeg (som billedet og overskriften så fint afslører) til København, med min familie og kæreste. Jeg glæder mig helt vildt og eftersom jeg ikke har holdt efterårsferie, bliver det dejligt at komme lidt hjemmefra og opleve lidt udenfor hverdagens rammer. Ud over den obligatoriske strøgtur og evt. tivoli besøg, har vi ikke planlagt det store. Så hvis I ligger inde med tips og gode råd, om alt fra hyggelige caféer og restauranter til museer og biografer. Så del det endelig i kommentarfeltet, tager i mod med kyshånd!

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om