SUNDAY

Jakke: H&M // Kjole: Pieces // Sko: Pavement Here you go, et søndags outfit. Hvor blev weekenden af? Tiden i det hele taget. Første søndag i advent i dag og i morgen skriver vi første December. Kan i forresten spotte noget nyt? I anledning af Black Friday i fredags, købte jeg mig nemlig denne fine og meget komfortable kjole. Det var ikke det eneste der kom med hjem, så følg med på bloggen de kommende dage, når jeg viser mit nyeste køb.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

ALL I WANT FOR CHRISTMAS

1. Nomess // 2. Eames // 3. Bilka // 4. Royal Cph // 5. Zara // 6. By Lassen // 7. Royal Cph // 8. Royal Cph

Nu nærmer d. 1 december sig efterhånden, så her får I lige den obligatoriske ønskeliste, som jeg endelig har fundet frem til. Jeg har i år, haft lidt svært ved at finde ud af hvad jeg skulle ønske mig. Måske af den årsag, at jeg finder det lidt kedeligt at, skulle pakke alle mine gaver ned igen efterfølgende - eftersom det hovedsagligt er bolig ønsker. Kan selvfølgelig gå og glæde mig over, at jeg på et tidspunkt skal pakke det hele frem og endelig få det i brug. Har I nogle vilde ønsker i år? Skriv det endelig i kommentarfeltet, det er altid godt med lidt ekstra inspiration til ønskelisten.

(indlægget indeholder affiliatelinks)

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

WEARING THAT HAT

Hat: & other stories // Jakke: Only // Trøje: Lookbookstore // Bukser: Pieces // Sko: Vagabond

Ja, I ser helt rigtigt - jeg har min for nyligt indkøbte hat på og jeg har faktisk haft den på et par gange. Jeg er egentlig blevet utrolig glad for den og så giver den jo også lige dét ekstra til outfittet - specielt disse mørke dage. Outfittet er fra i går, hvor jeg var på tur med min mor, mormor og lillebror. Det var jo derfor oplagt (endelig) at svinge kameraet rundt om halsen og få skudt nogle outfit billeder, for det har manglet. Har I forresten set mit fine lille juletræ? Ellers kan I følge med på Instagram lige her. God mandag.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om