SNEAK PEAK // NYE

Så er vi her igen, årets sidste dag. Som bekendt så har jeg ikke nået, at lave et tilbageblik på året der gik, men har et ønske om det. Better late than ever. Ovenstående viser et lille sneak peak på dagens outfit, som I må vente lidt med. Jeg skal tilbringe aftenen i selskab med 5 skønne tøser og sammen fejre begyndelsen på forhåbenligt endnu et uforglemmeligt år. Godt nytår.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

SUNDAY

Strik: Moss Copenhagen // Bukser: H&M // Sko: H&M // Ring: Jane König En lille outfit opdatering på en smuk søndag. Jeg har i dag nydt at sove længe og haft god tid til, at morgenhygge denne kolde december dag. Jeg har tilbragt dagen i selskab med min skønne veninde, som har været så flink lige at skyde disse outfit billeder trods kulden. Dermed har jeg fået muligheden for, at vise jer to af mine mange lækre julegaver frem - nemlig min nye strik fra Moss Copenhagen, som passer perfekt disse kolde vinterdage og den smukke ring fra Jane König. Og vi morede os gevaldigt med billederne, så I skal da ikke snydes for et lille "Behind the scenes" billede. God søndag.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

WHITE TURTELNECK

>
Turtelneck: H&M // Bukser: Asos // Sko: H&M // Taske: Ebay Først og fremmest undskyld, igen for den dårlige opdatering denne december måned. Som I sikkert også selv, har jeg brugt de sidste mange dage i selskab med min familie og diverse julearrangementer. Det er jo som udgangspunkt det, december er dedikeret til. Nok om det. Kan I spotte nogle nye items? Skoene, som jeg viste forleden er perfekte disse dage. Tasken skal nok få sit eget indlæg en af de kommende dage, simpelthen et kup - men det er alt på ebay vist. Hvad synes i om det?

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om