A PAIR OF JEANS

Dette var egentligt tænkt som et outfit indlæg i første omgang, men efter at have set billederne i fuld størrelse var der ingen tvivl om, at der måtte ændres på det. Jeg har brugt eftermiddagen med min søde veninde og det bød på en tur til Søndervig. hård kuling eller ej, så forsøgte vi at få taget lidt billeder. Med det resultat at vi nok hellere måtte vende tilbage til sommer, når der var mere passende billede vejr. Istedet endte vi med is og en varm kop kakao. Og spørg mig lige om det var tiltrængt?! Back to the point, så har jeg (læs: endelig) købt mig et par nye jeans. Det er noget af det mit klædeskab har manglet aller mest den seneste tid. Så i dag fik jeg endelig erhvervede mig et par, eller faktisk to! De er fra selected og I kan finde dem HER! Husk at I kan følge med på facebook her, Bloglovin her og Instagram her!

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

BIRTHDAY WISHES

1. Instax // 2. Eames // 3. Jane König // 4. Royal Cph // 5. Triangle // 6. By Lassen // 7. Royal Cph // 8. Royal Cph

Vi kan vist roligt byde årets første forårs weekend velkommen, sikke noget vejr. Det betyder også, at der ikke er længe til jeg igen fylder år og jeg har i den anledning lavet mig en ønskeliste, sjovt nok. Selv er jeg vild med at kigge og få inspiration fra andres ønskelister, det kunne jo være man faldt over noget, man ikke selv havde tænkt over. God fredag! Husk at I kan følge med på facebook her, Bloglovin her og Instagram her!

 

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

THE THEORY OF EVERYTHING

I anledningen af danmarkspremieren på "The theory of everything" i dag, ville jeg bare lige råde jer til, at tage ind og se den. Det er en utrolig gribende og rørende film og jeg kan kun anbefale jer at kaste penge efter den. Desuden har de fleste af jer har nok hørt om Eddie Redmaynes oscarvindende præstation som videnskabsmanden Stephen Hawking, i søndags.

"Filmen er baseret på Stephen Hawking, som er en af verdens førende teoretiske fysikere. Filmen tager sin begyndelse, da han som ung mand starter på det prestigefyldte Cambridge University i 1960erne, hvor han forelsker sig i den kunsthistoriestuderende Jane Wilde. Hawking får kort efter konstateret den nervesvækkende sygdom Amyotrofisk lateral sklerose, men i kampen mod hårde odds og dystre forudsigelser fra lægerne bliver kærligheden deres stærkeste våben. Samtidig arbejder Hawking på en banebrydende teori."

Husk at I kan følge med på facebook her, Bloglovin her og Instagram her!

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om