Nude

Jakke: Gina Tricot // Kjole: Just Female - similar// Taske: Pieces // Hat: &otherstories - Similar

Som lovet lidt flere billeder fra mit outfit i søndags. Nu har jeg vist fået vist jer alle mine nyeste køb i brug, som jeg snakkede om i videoen her. Sørme om jeg ikke også fik brugt min hat, endelig. Trods det, så er jeg vild med den og så håber jeg på at få den brugt MEGET mere til sommer. Nu vil jeg smutte ud af døren, jeg fik nemlig billetter i vinters til DGI Verdenshold, how could I foget?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN', FACEBOOK & INSTAGRAM

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

Sundays

I søndags brugte jeg meget af dagen med min veninde i det skønne vejr. Vi nåede både forbi bagagerumsmarket og fik os en lækker frokost i anlægget. Vi hyggede os simpelhen helt vildt. Efter min mening burde alle søndage være sådan. Måske I kan spotte lidt af et outfit? Det skal i nok snart få mere at se af.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN', FACEBOOK & INSTAGRAM

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

Dinner for three

En lidt sen opdatering herfra. Hele weekenden har jeg brugt i selskab med mine søde veninder og i går aftes hyggede vi lidt ekstra. Vi lavede lækker mad og spiste til vi revnede, sådan da. Det er nu lidt fedt af og til, at gøre lidt ud af maden og det kræver jo ikke alverden, samtidig er det jo hyggeligt at bruge tiden sammen og det kan der nu også komme mange gode grin ud af. Hvad har I brugt jeres weekend på? God søndag. FOLLOW ME ON BLOGLOVIN', FACEBOOK & INSTAGRAM

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om