Blondes in action

Sunglasses: Asos // T-shirt: VRS (bilka) // Bukser: Asos // Sko: Cos

Husker I at jeg tippede om blonde blusen her? Jeg er kun blevet mere vild med den, efter den er kommet i brug. Den kan pifte et hvert kedeligt outfit op og så er den da for sød. Jeg er sikker på den nok skal blive brugt flittigt henover sommeren. Nu vil jeg få ordnet lidt herhjemme, inden jeg senere skal til 50 års fødselsdag. God weekend søde læsere.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

H&M X BALMAIN

Word is out, H&M samarbejder i år med designeren Oliver Rousteing for det parisiske modehus Balmain. "Balmain handler om energi, sjov og ballede og frihed og så selvfølgelig også unikt håndværk". Det er indbegrebet af fransk luksus og har de moderne ikoner Kim Kardashian og Kanye West i front. Jeg er ret spændt på mixet af couture og streetwear. Desuden plejer det, at være en succes når der optræder gæstedesigner hos H&M. Kollektionen er at finde online og i udvalgte butikker fra d. 5 november 2015. FOLLOW ME ON BLOGLOVIN', FACEBOOK & INSTAGRAM

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

Snapshots from Crete

Endnu en omgang ferie billeder. Jeg håber ikke I er begyndt at hade mig helt endnu, for der venter altså lidt flere billeder. Håber I kan bære over med det. Jeg kan dog selv, gå helt hen og blive lidt deprimeret over at kigge på disse billeder, når man tænker over hvor dårligt vejr vi har herhjemme.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN', FACEBOOK & INSTAGRAM

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om