A taste of summer

Sidste sommer forsøgte min kæreste og jeg på at lave lemonade. Det blev en kæmpe succes, så tænkte jeg hellere lige måtte dele opskriften og det færdige resultat med jer. En fed måde, at servere dem på, kunne være i disse såkaldte "jam jar" glas som jeg var så heldig, at finde i Italien sidste år. Jeg synes de er super fede og gør det hele lidt mere rustikt. Jeg delte faktisk opskriften med jer sidst, men da bloggen var helt nyopstartet er jeg ikke sikker på hvor mange af jer fik den set.

Opskrift:citron // sukker // vand

Det er super nemt og simpelt at lave. Du starter med, at klemme saften fra citronerne op i et glas, derefter tager du samme mængde sukker og vand og opvarmer i en gryde til sukkeret er opløst. Tilsæt derefter saften fra citronerne og sæt den færdige saft på køl til det er helt koldt. Tilsæt vand til saften efter eget behov. jeg har brugt ca. 1/4 saft for, at få en velsmagende lemonade.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN'FACEBOOK & INSTAGRAM

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

Nelly summer sale

1. Here // 2. Here // 3. Here // 4. Here // 5. Here // 6. Here // 7. Here // 8. Here // 9. Here // 10. Here // 11. Here

Så ser det endelig ud til sommeren snart er over os og hvad er mere oplagt en et besøg på Nellys sommer udsalg? Mangler du det sidste til sommerens ferier eller festligheder, så har jeg fundet nogle af mine favoritter til MEGET billige penge. Nu vil jeg nyde dagen med min søde kæreste og så vil vi senere et smut til studentergilde. God weekend kære læsere. // So it finally looks like summer will arrive, and what is more obvious than to visit Nellys Summer Sale? I found some of my favorites, and guess what it's cheap. Now I will enjoy the day with my sweet boyfriend and later celebrate my cousin. Have a nice weekend dear readers. FOLLOW ME ON BLOGLOVIN', FACEBOOK & INSTAGRAM Indlægget indeholder affiliate

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

Blue coat

 

Coat: Vila // Turtleneck: H&M // Leather: H&M // Shoes: Zara // Sunglasses: Asos // Watch: Daniel Welington // Jewerlery: Jane König & Maria Black

Jeg har vist ikke fået vist jer min nye coat. Jeg købte den forleden da jeg var på gaveshopping. Selvom den måske minder lidt om resten af min jakke samling, så måtte jeg alligevel eje den. Den var nemlig sat ned til 199,- i Sinderup, det er da ikke til at stå for! Den kom med hjem og hold nu op hvor er jeg glad for den! Den skal nok blive brugt flittigt på ferie om inden længe. Btw så passer den også perfekt til min yndlings turtleneck fra H&M. Hvad synes I?

// I'm not sure I have shown you my new coat. I bought the other day when I was on gift shopping. It might look a bit like the rest of my jacket collection, but I bought it anyway. It was in fact reduced to 199kr. Btw it fits perfectly for my favorite turtleneck from H&M. What do you think?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN', FACEBOOK & INSTAGRAM

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om