Pick of today: over the knee boots

You can find the boots above here

Jeg er simpelthen blevet fuldstændig forelsket i over the knee boots, men kan simpelthen ikke finde ud af, om jeg ville få dem brugt eller ej. De er så fede stylet med en fed, lang, lækker sweater her henover efteråret. Så er det heller ikke nødvendigt at sige helt farvel til barre ben. Er I ejer af nogle lignende, er I stadig ved at overveje ligesom jeg eller mener I det er total no go? You can find it here

// I am simply in love with the over the knee boot trend. But im not quite sure i would get them used or not. They are so cool styled with a long, gorgeous sweater here during the autumn. Are you guys owner of over the knee boots, do you still consider them as I, or do you think they are a total no go? Let me know.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

Basics

>

Trousers: Pieces // Jacket: Gina Tricot // Sneaks: StanSmith

Det var den weekend, før man har set sig om er det igen mandag. Jeg er lige kommet hjem fra arbejde og tænkte jeg lige ville dele dette outfit billede med Jer, fra forleden. Senere skal jeg ud og se på lejlighed, og jeg er pretty excited - mere om det en anden dag. Nu vil jeg nyde resten af dagen, på at lave ingenting. Rigtig god søndag sweeties.

// And that was the end of the weekend, before you know it's monday once again.. I just got home from work and thought I would share these outfit pictures with you from the other day. Later I'm going on apartment hunting, and I'm pretty excited - more about that another day. Now i'll enjoy the rest of the day doing nothing. Have a great Sunday sweeties.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN', FACEBOOK & INSTAGRAM

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

Spa Day

Scholl fodfil: here // Veet EasyWas: Here

Det er meget muligt det ikke længere er sommer og vi ikke skal ud og lufte vores nu blege stænger, men hvorfor ikke stadig forkæle sig selv og sin hud? Det behøves nødvendigvis ikke, at være for alle andres skyld at stængerne er on point, det skal ligeså meget være for din egen, hvis I spørger mig. Anyway så har jeg været så heldig at få lidt lækkert fra min kæreste, nemlig Veet EasyWax til mine kære ben og en scholl fodfil til mine kære fusser. Så nu vil jeg forkæle mig selv og min krop, med lidt pleje - det er netop nu den har brug for det. Et lille tip herfra, hold en spa dag af og til det. For det første er det hammer hyggeligt og så er det da rart hele tiden at føle sig velplejet. God weekend sweeties.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN', FACEBOOK & INSTAGRAM

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om