Asos Haul

Husk at abonner lige HER

Contains affiliate: Black Skirt: Here // White Skirt: Here // Grey top: Here // Blue top:Here // White off shoulder: Here // Sunglasses: Here

Så blev jeg færdig med min Asos Haul. Jeg er stadig meget ny i det her med videoer, så i må bære over med mig. Som Jeg fortalte igår, så modtog Thomas og Jeg en ordentlig omgang tøj fra Asos. Vi mente vi manglede lidt til turen og det skal jeg da lige love for vi fik os så. Om lidt skal jeg ud og have lavet mine negle hos søde Helena og så er jeg vist ved at være good to go, lige bortset fra den der taske jeg ikke er kommet videre med.

// So I finished my Asos Haul. I am still very new to this stuff with videos, so bear with me. As I told yesterday, Thomas and I received a hell lot of clothes from Asos. We thought we needed a bit for the trip and I guess we got enough now. In a little while I am having my nails done by sweet Helena and then I am good to go, apart from the that bag I have not come forward with.

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN’, FACEBOOK & INSTAGRAM

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

Celebrating holiday

Photo credit: Helena​

Sommerferie! Igår fik jeg ferie med et dejligt 10 tal i bagagen og jeg er mere end tilfreds! Til de som følger med på Instagram, så så I måske at jeg var ude og fejre det med et glas rosé med søde Helena. Vi var på en nyåbnet vinbar i Herning og den var simpelthen så hyggelig og gennemført. Så nu er jeg mere end klar til at tage på ferie i overmorgen og jeg glæder mig SÅ meget. I dag har jeg haft besøg af min veninde og var en tur hos Søde Camilla, som har farvet mine bryn og vipper til ferien. Senere skal jeg om til en anden veninde og hygge, så jeg nyder ferien til fulde allerede. Det kunne være jeg skulle klemme lidt tid til at pakke ind i skemaet, en mindre detalje ;-) Vi modtog forresten også en frygtelig masse tøj fra Asos igår, og jeg har forsøgt mig i at lave en video Haul, så hold Jer opdateret. God aften!

Summer holidays! Yesterday I finally had my exam and ended with a nice 10 and I am more than satisfied! For those who follow me on Instagram saw perhaps that I was out celebrating with a glass of rosé with sweet Helena. We went to a newly opened wine bar in Herning and it was just so cozy. So now I'm more than ready to go on vacation on friday. Today I had a visit from my friend and went to visit with Sweet Camilla, who has dyed my eyebrows and eyelashes for the holiday. Later I am visiting another. So I am enjoying my holiday already. Maybe I should squeeze in a little time to pack my back, just a minor detail ;-) We received a lot of clothes from Asos yesterday, and I have tried me to make a video Haul, so keep updated. Have a great evening!

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN’FACEBOOK & INSTAGRAM

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

Fav?

​Så blev det tid til en omgang favoritter, har I en? Jeg sidder I øjeblikket og øver det sidste igennem til min mundtlige præsentation i morgen, så må det bære eller briste. To be honest, så er mit fokus et helt andet sted og jeg har vildt svært ved at koncentrere mig. Jeg vil bare gerne pakke den taske og så afsted! Kan I følge mig? Har I overstået Jeres sidste eksaminer?

Time for faves, do you have one? I'm currently practicing on my presentation tomorrow, we will see how it ends. To be honest, my focus is somewhere else and I am having a difficult time concentrating. I just want to pack the bag and go! Can you follow me? Have you finished Your final exams yet?

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN’FACEBOOK & INSTAGRAM

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om