2017 recab

Så skriver vi altså sidste fredag og sidste weekend i år 2017, nogensinde! Hvor er det vildt, hvor er det vildt som tiden flyver. Nogle gange (læs: altid) så glemmer jeg virkelig at nyde nuet og det er helt sikkert noget jeg vil forsøge at blive bedre til i det kommende år. Til gengæld, så bliver jeg glad, helt ind i hjertet, af at se disse billeder, som er blevet taget i løbet af det sidste år. Nå jeg kigger på dem, føler jeg mig heldig, priviligeret, lykkelig og samtidig føler jeg også at billederne er fra et helt årti. Kan det virkelig passe, at jeg har oplevet alt dette, på 365 dage? 2017 har budt på så mange vilde oplevelser, nye bekendtskaber og meget mere. Jeg kan af og til glemme alle disse ting, men jeg vil forsøge at gennemgå nogle af årets højdepunkter nedenunder. Det er en helt fantastisk måde, at gennemgå nogle af de mange minder, vi skaber hver eneste dag. Hvilke fantastiske oplevelser har I haft i år 2017?

// This is the last friday and weekend in year 2017, ever! It is unbelievable, how crazy fast time flies. Some times (always) I forget to enjoy the moment and that is definitely something that I want to get better at. On the other hand, I get so happy, deep in my heart, looking through these photos, that has been taken the past year. When I look at them, I become happy, I feel privileged and even more happy. At the same time, I cannot believe that I have had all these experiences, moments etc. in only 365 days? 2017 had given me so many opportunities, experiences, friendships and so much more. Some times I forget everything, but I will try to go through some of the many fantastic moments I have had through this year. Can you mention some of your 2017 moments?

Jeg har nydt gåture i sneen med min bedste ven og fået den mest fantastiske buket til valentinsdag af min kæreste.

// I have walked in the snow with my very best friend and gotten the most beautiful buket of roses at Valentines day from my boyfriend.

Jeg har været en tur i København med Thomas, Pernille og Kristian for at se The Weekend koncert og spise god mad. Samtidig så besøgte jeg også Stockholm for første gang og hyggede mig med søde piger.

// I have visited Copenhagen with Thomas, Pernille & Kristian for The Weekend concert and to eat amazing food. I also visited Stockholm for the first time and enjoyed the company of these sweet girls.

Jeg fyldte 22 år og fik mit første par "Designer" solbriller. Jeg fik også spontane billetter til Ed Sheeran, som var en helt FANTASTISK oplevelse. Love him!

// I turned 22 and got my first pair og designer sunglasses. I also got spontaneous tickets for Ed Sheehan concert, which was an amazing experience. Love him!

Jeg har spist en overflod af lækker brunch og besøgt København igen, for at spise lækker candyfloss og tage billeder foran en lyserød væg.

// I have eaten an overload of delicious brunch and visited Copenhagen again to eat candyfloss and take photos in front of a pink wall.

Mere lækker brunch.. Og desuden har jeg nydt lækker Rosé i det gode i vejr i Kbh.

// More brunch.. And besides that I have enjoyed great Rosé in sunny CPH.

Jeg har brugt massere af tid med min dejligste veninde @annelinneaholm, afholdt events og stiftet nye bekendtskaber.

// I have spent a lot of time with my amazing friend Anne, held events and gotten new friendships.

Jeg har nydt tonsvis af smukke solnedgange og fået en cool ny stol.

// I have enjoyed lots of beautiful sunsets and gotten a new cool chair.

Jeg har været i sommerhus med min familie, været på stranden og fået lokket min lillebror og Thomas til af tage billeder af mig, på en blomstereng.

// I have been in summerhouse with my family, been at the beach and convinced my brother and Thomas to take photos of my at a field of flowers.

Jeg har fejret min kusine og hendes mands kærlighed, til deres smukke bryllup i sommers.

// I celebrated my cousin and her husbands love at their beautiful wedding this summer.

Jeg har stiftet bekendtskab til denne fantastiske tøs @Mettehogh! Og nydt den sidste tid med min bedste ven, som desværre ikke længere er i blandt os, min elskede hund Mille <3

// I got to know this amazing girl @Mettehogh! And enjoyed the last time with my best friend, who unfortuntely isn't here on earth anymore, my beloved dog Mille <3

Jeg blev uddannet Designteknolog, med speciale i Branding og Marketing, og blev optaget og er startet på Professionsbacheloren i Branding og Marketing Management. Derudover har jeg været på stranden med denne lækre lille tøs.

// I got educated this summer and started on the bachelor in Branding and Marketing Management. Besides that I have spent time on the beach with this little cutie.

Jeg tog på 3 ugers roadtrip til Italien med denne dejlige fyr og startede med en uge i Toscana, sammen med min familie.

// I went on 3 weeks roadtrip to Italy with this lovely guy and startet with a week in Tuscany with my family.

Kørte helt til Amalfi-kysten og brugte en uge bare med Thomas, denne smukke udsigt og oplevede blandt andet Capri, Positano og meget mere.

// Drove all the way down to the Amalfi-coast and spent a week only with Thomas, this amazing view and experiences among other things Capri, Positano and much more.

Kørte nordpå igen og bruge den sidste uge i Italien med Thomas far, søskende og niecer og nevøer.

// Drove back north and spent the last week in Italy with Thomas dad, siblings and nieces.

Jeg har brugt tid med disse to tosser, sagt på gensyn og god tur til USA til den ene (og heldigvis også budt hende velkommen hjem igen) og spist lækker mad.

// I have spent time with these to girls and wished one safe travels to the states (luckily I have welcomed her home again) and eaten nice food.

Jeg har brugt tid med disse skønne mennesker, set fodbold på storskærm og fejret diamant bryllup for Thomas mormor og morfar.

// I have spent time with these lovely people, watched soccer on big screen and celebrate Dimond wedding for Thomas grandmother and grandfarter.

Jeg har fejret fødselsdag og festet med disse søde piger og leget tømrer

// I have celebrated birthday and partiet with these girls and played handyman.

Jeg har været på cafétur med mine søde forældre og overrasket min mormor med en bådtur til hendes 70 års fødselsdag (se videoen her)

// I have spent time with my parents and surprised my grandmother with a boattrip for at 70'th birthday (watch the video here)

Jeg har hjulpet min svigermor og hendes mand med at flytte ind i deres nye hus og nydt drinks på Salling Rooftop i Aarhus.

// I have helped my mother in law and there husband moving in to their new house and enjoyed drinks at Salling Rooftop in Aarhus.

Jeg har afholdt et event i Århus for en flok søde Nouw-bloggere og lavet om i hjemmet. Sorry video kommer snart.

// I have held an event in Aarhus for a bunch of sweet Nouw-girls and did a home-makeover. Sorry video will come soon.

Jeg har været på arbejds-tur til Falkenberg, med mine søde kollegaer.

// I have been on a work trip to Falkenberg with my sweet colleagues.

Jeg har gået tur på stranden med de her to og prøvet flotte jakker hos Hafnium.

// I have been walking on the beach with these two and tried on nice jackets at Hafnium.

Jeg har nydt lækker morgenmad på Hotel Bellora i Göteborg og fejret min søde momor endnu engang.

// I have enjoyed amazing breakfast at hotel Bellora in Gothenburg and celebrated my sweet grandmother one more time.

Jeg blev inviteret til Skotland af VisitBritain og oplevede både Edinburgh og Glasgow. Sikke en fantastisk tur - Tak tak tak!

// I was invited to Scotland by Visit Britain and experienced both Edinburgh and Glasgow. What an amazing trip - Thank you, thank you, thank you!

Jeg fik ordnet mit hår og besøgte for første gang Odense.

// I changed my hair and visited Odense for the first time.

Jeg brugte tid med mine skønneste veninder og deltog til et event med andre skønne veninder.

// I spent time with my loveliest girlfriends and attended an event with a bunch of other amazing girls.

Bagte lækker kanelsnurrer med søde piger i Århus og havde den sødeste roomie i København.

// did some baking in Aarhus and had the sweetest roomie in Copenhagen.

Samlede min egen Goodiebox og afholdte et event på Wulf&Konstali for ovenstående smukke tøser.

// Did my own Goodiebox and held an event at Wulf&Konstali for the above beautiful ladies.

Var I Sverige til vores sidste Nouw-kickoff i år og mødte min nye søde kollega fra Finland.

// Went to Sweden for this years last kick-off and met my new sweet colleague from Finland.

Jeg har brugt en hulens masse tid med både min og Thomas familie og været ude og kælke for første gang i år.

// I have spent a lot of time with both mine and Thomas family and went out in the snow for the first time this year.

Jeg har besøgt min skønne oldemor på 92 og jeg har set tilbage på året der gik.

// I have visited my lovely great grandmother at 92 and I have looked back at the year that went by.


Jeg håber I alle må få et fantastisk nytår og 2018.

// I hope you all with have a great New Years eve and a 2018.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

The Perfect everyday dress

Outfit

Pants: H&M // Socks: PICO // Dress: Here

God formiddag piger. Sikke en skøn og solrig morgen og ekstra skøn, når man stadig kan prale af ferie. Har I ferie? Jeg har fået mig en ny fin kjole, som I kan se på billederne. Den er fra mærket Rue De Femme og forhandles på Stylepit. Jeg synes simpelthen den er så fin og så passer den perfekt som hverdagskjole, men er samtidig også let at pifte op med et par cool sko og en rød læbestift. I har mulighed for at shoppe på Stylepit og få hele 15% på nedsatte og ikke nedsatte varer, så snart i shopper for mere end 199,- - så husk at brug koden: STYLEPIT15JENNIFER

Nu vil jeg nyde en sen morgenmad og få ordnet lidt herhjemme, inden jeg skal ud af døren for at besøge min søde oldemor. I aften skal vi som sagt om til Thomas far og hans kæreste, så jeg går endnu en hyggelig feriedag i møde.

// Good morning girls. What a lovely and sunny morning and it is extra lovely, when you can brag about having vacation right? Do you have vacation? I just got a new nice dress, as you can see on the photos. It is from the label Rue De Femme and you can buy on ​Stylepit. I love the look and it fits perfect as an everyday dress, but at the same time it is super easy to give an extra touch with a pair of cool shoes or a red lipstick. You know have the possibility to shop at Stylepit and get 15% off everything when you buy for more than 199dkk,-. Use code: STYLEPIT15JENNIFER

Now it is time for me to enjoy a late breakfast and get some things done at home, before leaving again. As I mentioned I am going to visit my great grandmother today and tonight we are having dinner at Thomas dad's place. Such a nice day.

Sponsored post

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

Week Plans #52 Christmas parties, brunch & New Years Eve

My week plans

Apparently, så synes mine søde veninder at det er sjovt at følge med i disse ugeplaner, gør I også det? Så fik lige en besked om, at jeg havde glemt dette indlæg i denne uge.. Så here you go, i virkeligheden er det nok også lidt rart for mig, at få styr på de mange planer, denne uge! Så tak for påmindelsen!

Først og fremmest, så håber jeg I alle har haft en fantastisk jul! Det har jeg, men jeg skal nok snart smide lidt billeder op.

// Apparently my sweet friends think it is fun to read these week plans, do you find them entertaining too? Anyway I just got a message that I had forgotten about it this week, so here you go! In reality it might be nice for my self, to write down all my plans for this week, so that I dont' forget anything! So thanks for reminding me!

First of all I hope you all have had an amazing Christmas! I have, and I promise to show you a few photos soon.

My Christmas outfit!

Monday:

Jeg nød mandag morgen d. 25 i selskab med Thomas og lidt sen morgenmad i sofaen. Ved en 12 tiden var det tid til min fars side af familiens, årlige julefrokost. Det foregik denne gang i Lemvig, hos min Onkel og Tante ude i skoven. Det er simpelthen så hyggeligt derude og de (få) år hvor der har været sne, har det bare været spot on! Vi var derude til en 20 tiden og så fik jeg mine forældre til at sætte mig af ude hos et vennepar i Staby, hvor jeg mødtes med Thomas og resten af hans flok venner og påhæng. Vi hyggede og festede natten lang og havde nærmest arrangeret en hel sovesal i deres stue. Så hyggeligt!

// I enjoyed Monday morning the 25th in Thomas company and some late breakfast. Around 12 we left for out annual Christmas dinner at my fathers side of the family. This year it was in Lemvig, at my uncle and aunts place in the forrest. So cozy and those (few) years, with a white Christmas has just been spot on! Around 8pm, my parents drove me to another Christmas party with Thomas friends and their girlfriends. We had a blast all night.

Tuesday:

Igår kan i måske regne ud, at vi ikke foretog os alverden. Vi sov som sagt alle derude og nød alle sammen morgenmad og lå ellers med dyner i sofaen og så film det meste af dagen. Vi var hjemme omkring kl 16 og så fik vi ellers bestilt en pizza og sat endnu en film på. En rigtig hygge dag.

// As you might have guessed we didn't do much yesterday. We all slept at their place, enjoyed breakfast and watched movies all day in there living room. We were home around 4pm and ordered a pizza and watched more movies. A super cozy day.

Wednesday:

Kl 10 i formiddags mødtes jeg med to af mine veninder (den ene er lige kommet hjem fra USA wuhu), til en lækker brunch buffet på en af caféerne i byen. Der brugte vi et par timer til vi revnede. Jeg er netop kommet hjem og om 40 minutters tid, smutter jeg ud af døren igen. Jeg skal nemlig bruge resten af dagen hos svigermor, sammen med Thomas søskende, til en god omgang bingo banko og hygge.

// At 10am this morning I met up with 2 of my friends (one of them just got home from the states wuhu), to a delicious brunch buffet at one of the cafes. We spent a few ours talking and eating. I just got home and in 40 minutes I am leaving again. I am going to spend the day at my mother in laws place with the rest of Thomas siblings, for games etc.

Thursday:

Over middag i morgen smutter jeg med min familie til Mors, for at besøge min søde oldemor. Der skal vi bruge det meste af dagen og om aftenen skal vi om til Thomas far og spise.

// Tomorrow after noon, I am leaving with my family to Mors, to visit my sweet great grandmother. We will spent the most of our day there and in the evening we will have dinner at Thomas dad's place.

Friday:

Thomas mormor fylder år, så hende skal vi fejre på et tidspunkt denne fredag. Derudover har jeg en masse praktisk der skal ordnes herhjemme og forhåbenligt, så bliver der tid til at jeg kan se min veninde.

// It is Thomas grandmothers birthday, so we will celebrate her. Besides that I have a lot to do at home and hopefully I will have time to spent some time with my sweet friend.

Saturday:

Tid til julefrokost på min mors side af familien.

// Time for Christmas celebration at my mom's side of the family.

Sunday:

New Years eve! Vi skal en smut til Århus og fejre nytår med søde venner og så regner jeg med at smutte forbi mine søde veninder i løbet af aftenen!

// New Years eve! We are going to celebrate in Aarhus with sweet friends and then I am counting on visiting my lovely girl friends during the evening!

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om