Stylepit Favoritter

1. Here // 2. Here // 3. Here // 4. Here // 5. Here // 6. Here

jennifer15stylepit giver - 15% på S

Hello ladies, Jeg håber i nyder den sidste dag i maj - for kan vi lige snakke om hvor hurtigt tiden er gået?? Hvor blev de sidste 5 måneder lige af, jeg kan slet ikke følge med længere. Anyway, sommeren nærmer sig og det vil jeg heller ikke brokke mig over, for jeg glæder mig helt vildt!! Thomas og jeg har netop booket flybilletter, til en destination, jeg aldrig har besøgt før! Vil i vide hvorhen? Nu har jeg ihvertfald fundet lidt forskelligt sommertøj ovenover, jeg forestiller mig, kunne være fint at have med på ferie. Jeg ser specielt mig selv i den røde kjole, den er bare så fin. Husk I kan få -15% med koden jennifer15stylepit, på jeres køb over 199,-. Hver opmærksom på, at der starter udsalg derinde i næste uge og det betyder at i kan få -15% oveni allerede nedsatte varer - ikke så dårligt. Nu vil jeg få arbejdet lidt videre og ordnet lidt herhjemme. Jeg håber I får en skøn weekend, når i kommer så langt!

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

White dress

Reklame for Stylepit

Få -15% på dit køb over 199,- med koden jennifer15stylepit

Kjole: Her

God formiddag! Jeg håber I er ved at være klar på weekend, det er jeg i hvertfald! Min far fylder år i morgen og det skal fejres med en omgang bowling og brunch. Planen var egentlig også at vi skulle have været til fødselsdag i Århus om aftenen, men på grund af arbejde, er jeg desværre ikke så sikker på om vi kan komme afsted alligevel. Noget er dog helt sikkert, og det er, at jeg skal ud og cykle på min nye cykel. Så jeg håber at regnen forsvinder, så jeg kan komme afsted! Glæder mig til at vise Jer den!! Billederne ovenover er fra I søndags, hvor vi var en tur i Odense. Vejret var skønt og jeg var iført min nye smækkjole fra Stylepit. Simpelthen så fin og helt perfekt til sommer. Hvad skal I lave i weekenden? Om ikke andet, så håber jeg i får en dejlig en af slagsen!

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

Banana bread

Jeg ville lige tjekke ind og sige hej! Det har jeg været lidt dårlig til på det seneste, men der kommer et post i ny og næ, i den ene eller anden form - det lover jeg. I mellem tiden, så husk at følge med på både Instagram og Youtube, hvor jeg også forsøger at opdatere. Alting går godt herhjemme i den lille lejlighed, jeg er glad for både arbejde og at have dét mere tid til at skabe nyt content til Jer. Så nej, jeg savner ikke skole, at all. Jeg er så spændt på hvad fremtiden den har at byde på og det kan kun blive godt. Thomas og jeg fik nye boksmadrasser, top madras, sengetøj, dyner og puder igår. Og jeg har altså sovet helt forrygende i nat, det håber jeg fortsætter og jeg skal nok vise jer det inden længe, måske med en lille rabatkode til. Efter at have fået pakket det hele ud og sat det på plads, havde jeg lige lidt ekstra overskud til at få bagt en banankage - blot en opskrift fundet online. Idag står den på arbejde, as usual, en tur i banken, fødselsdag hos en sød veninde og så har jeg også brugt lidt tid her til formiddag med min søde svigerinde, nevø og niece. Så jeg nyder til fulde den her solskinsdag og håber I gør det samme! Ha det dejligt så længe <3

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om