Stylepit Favoritter

Sponsoreret af Stylepit

Få -15% på jeres køb over 199,- med koden JENNIFER15STYLEPIT

1. Here // 2. Here // 3. Here // 4. Here // 5. Here // 6. Here // 7. Here // 8. Here

Så var det slutningen på den ferie. Fy for pokker hvor går det bare altid alt for stærkt. Om det så var 3mdr man var afsted, så ville det nok alligevel føltes lige så hurtigt. Anyhow, så har vi heldigvis en dejlig hverdag at vende hjem til, arbejde, familie og skønne venner. Det skal man også huske på. Vejret er ikke helt med os idag, så jeg benytter indetiden til, at få ordnet lidt arbejde hist og her, det er nu også rart nok at få catchet op på det. Blandt andet har jeg fundet mine månedlige Stylepit favoritter og samlet dem til jer ovenover. De har altså SÅ mange skønne nyheder i øjeblikket og aldrig har jeg ejet så meget Adidas, som jeg gør lige nu. Faktisk har jeg klikket hele 4 items hjem fra adidas og er blandt andet iført bukserne ovenover as we speak! De er simpelthen fantastiske at have på og så er de altså også lidt cool, synes jeg. Som altid, så kan i jo få -15% rabat med min kode, hvis i shopper for mere end 199 kr. Nu vil jeg lukke computeren sammen, bare lige for en stund og gå ind og fortsætte på de mange bunker vasketøj.. Oh yes, der er altid 80kg at gå igang med, efter sådan en ferie. I aften tager vi op til Thomas mor og hendes mand, i sommerhuset - det bliver altså hyggeligt!

Håber i får en dejlig mandag, hvor end i befinder jer!

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

Side Design Hotel, Hamborg

Hotel ophold er sponsoreret

Hej venner! Så er jeg tilbage med en opdatering her på blogfronten og det skal handle lidt om vores overnatning i Hamborg for godt og vel 10-dages tid siden. Til de er Jer, som følger med på Instagram, har måske opdaget, at vi har været en tur på den skønne spanske ø, Mallorca. Vi skulle flyve fra Hamborg tirsdag morgen, d. 9 juli og besluttede os derfor for, at starte ferien om mandagen, og udnytte dagen, til at besøge den smukke by. Vi var så heldige at få en helt fantastisk overnatning på Side Design Hotel, som er placeret lige i hjertet af Hamborg. Jeg tænkte jeg ville dele tippet med jer og derfor får en lige en bunke af billeder, fra det skønne hotel. Det får ihvertfald de varmeste anbefalinger herfra, ønsker man en overnatning i den tyske by.

Vi ankom mandag morgen, blev taget godt imod i receptionen og fik derefter vores nøgler til det fineste værelse. Intet manglede, de havde endda skrevet en personlig note og dækket an med lidt frisk frugt, sikke en velkomst! Jeg var selvfølgelig en tur i badekaret om aftenen, så var ferien for alvor startet!!

Hotellet var meget gennemført og bød på lidt af hvert! På toppen finder man et rooftop, hvor man kan nyde en forfriskning, til den smukke udsigt, over Hamborg! Det kunne jeg kun forestille mig, ville være rigtig hyggelig, en solskins sommerdag.

Må dele de her billeder, fra deres badeværelse i kælderen, for en rigtig Instagrammer som jeg, så var det her hammer fedt. Igen, blot et billede af, hvor fint og gennemført hele hotellet var, alt var tænkt igennem til mindste detalje! Forestil Jer lige at gøre Jer klar efter en hel spa-dag med tøserne (yes, sådan et har de også i kælderen) på dette badeværelse, efterfuldt at drinks på deres rooftop og en aften ude i Hamborg? Just saying.

Sidst men ikke mindst, så havde de en helt fantastisk morgenmad! Der var lidt for enhvers smag, så her kan man altså godt afsætte et par timer og nyde en lækker brunch, efter en god dag i Hamborg. I kan finde hotellet på Instagram her. Nu er tippet ihvertfald givet videre. Måske I også har gode tips til Hamborg, så må i meget gerne dele dem nedenunder, i kommentarfeltet.

Nu vil jeg nyde fredagen og den sidste weekend, hvor Thomas også har ferie! I aften skal vi grille med gode venner og i morgen skal vi til Grøn Koncert i Århus, er der nogen af Jer som skal afsted?

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om