Stylepit Favoritter

Reklame Stylepit

Få -15% på jeres køb over 199,- med koden: JENNIFER15STYLEPIT

1. Here // 2. Here // 3. Here // 4. Here // 5. Here // 6. Here // 7. Here // 8. Here // 9. Here

Hej de damer. Efteråret er virkelig over os nu og det er så fint med de orange blade udenfor. Dog betyder det også at temperaturen daler og det er tid til at hoppe i varme tøj. Jeg har fundet mine favoritter hos Stylepit som sædvanligt og er også ret nysgerrig på hvad i mon synes. Har i ferie denne uge? Både Thomas og jeg arbejder, men har alligevel haft ret mange (også spændende) ting på programmet denne uge. I morgen kører vi til Blåvand, hvor Thomas far og kæreste er på camping - det er altid hyggeligt at mødes der. Lørdag skal vi fejre min skønne mors fødselsdag og søndag skal vi fejre Thomas Nevø. Så er den uge også væk.. Time flies! Jeg bruger rigtig meget tid med min veninde Rikke, som er på barsel lige nu - det er ret hyggeligt, når man nu arbejder hjemmefra og faktisk føler jeg effektiviten bliver skruet op. Pointen med det er, at hun kan føde anytime nu og jeg føler det var igår, hun fortalte at de ventede sig. Det er slet ikke til at forstå, hvor tiden bliver af. Håber i får en skøn uge, ferie eller ej.

Læs også: Film og serier til efterårsferien

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

Film og serier til efterårsferien

In cooperation with C More

Betalt og Sponsoreret af CMore

Så ramte vi også efterårsferien, eller nogen gjorde i hvertfald. Det privilege er åbenbart ikke længere en selvfølge når man rammer voksenlivet og arbejdsmarkedet. Anyhow, til de af Jer der skal nyde en uge eller et par dage fri i denne uge, så håber jeg at i får tid til lidt indendørs hygge under dynerne. Efterårsvejret, de sidste par dage, har ihvertfald indbudt til ovenstående. I den forbindelse, så vil jeg tippe Jer om CMore - som har den nyeste sæson af sæson af Peaky Blinders. Det kender jeg én der er MEGET glad for at have fået adgang til herhjemme, Thomas er helt besat af den serie og hovedrollen Tommy Shelby. For at det ikke skal være løgn, så kan i også få adgang til de nyeste afsnit af Beverly Hills 902010 og meget meget mere.

Vi har faktisk brugt CMore et par år herhjemme allerede, da der er lidt for en hver smag. I kan også finde et hav a chick flicks eller børnefilm til familien, som også er en oplagt mulighed til familiehygge i efterårsferien. Last but not least, så er en af mine favorit muligheder ved streamingtjenester, at jeg kan tage det med mig rundt på mine rejser! Husk at i kan få hele 5 ugers GRATIS adgang her!

Jeg håber i får verdens skønneste efterårsferie, med dem i holder af og Jeres yndlings film og serier. Vi har en spændende uge forude herhjemme og jeg glæder mig sådan til at dele det hele med Jer!

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om