Dyson til jul

Produkter er modtaget som gave

Hej ladies. Håber i har det skønt, det har jeg. Der sker så mange spændende ting i mit og i mine nærmestes liv i øjeblikket. Julen er også lige om hjørnet og det har jeg ikke rigtig nået at opfatte endnu, forhåbenligt kan jeg komme i rigtig julestemning - efter vores tur til New York i næste uge. Kan stadig ikke rigtig forstå vi skal afsted, noget jeg altid har drømt om.

Nu vi snakker om jul, så betyder det også at vi bruger en masse stearinlys og tid indenfor, det gør vi ihvertfald. Vi bor også i en lille lejlighed og støvet samler sig hurtigt - også alt det, som man ikke kan se. Siden i sommers har vi brugt Dysons luftrenser "Pure Cool Me", som ikke kun er med til at rense luften i det rum vi befinder os i, men den har også været MEGET brugbar i sommers, hvor varmen var over os. Vi bor nemlig med loft til kip og det betyder også her bliver drøn varmt om sommeren, så det har udentvivl været en life safer. Og så er det bare ekstra rart at vide, at den ikke kun blæser kold luft, men faktisk også renser den luft som vi sover i.

Sidst men ikke mindst, så ville jeg skrive Dysons V10, V11, V12 absolute støvsuger på min ønskeliste ASAP! Vi har testet deres V10 absolute i nogle uger nu og støvsugning er blevet noget helt andet. Det er ikke længere en træls ting der i virkeligheden aldrig blev gjort, fordi man skulle bakse det store skrummel ud af skabet og finde ny stikkontakt hver andet minut. Sådan har jeg ihvertfald haft det og jeg tror ikke på jeg er den eneste. Med Dysons ledningsfrie støvsuger, er det blevet ingen sag lige at svinge "kosten" og på 5 minutter er gulvet rent og pænt igen. Jeg LYVER ikke, det er virkelig blevet meget nemmere og Dysons teknologi er noget helt for sig selv, så du skal ikke være i tvivl om at gulvet er rent når du har været over det. Jeg er også ret fan af, at man kan skifte udstyret ud, så du også nemt kan støvsuge bilen derhjemme. Blot 2 tips fra mig, vi er blevet KÆMPE Dyson fans herhjemme,

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

Noget at se frem til

Godmorgen de damer. Jeg ville lige tjekke ind og opdatere jer en smule, egentlig mest fordi jeg gerne ville dele lidt begivenheder jeg ser frem ti. Jeg sidder i toget as we speak, på vej til København med Olympus. Måske i har set mit sidste blogpost, ellers kan i se det HER, hvor jeg fortæller lidt om hemmeligheden bag mine billeder. De kører forresten også en helt fantastisk deal lige nu, hvis i skal have fat i den perfekte julegave - men det står der mere om i blogpostet også.

  • ​København med Olympus, følg med på Instagram i løbet af dagen hvor jeg er med Olympus rundt i København - Jeg er spændt på hvad de har i ærmet til os. Jeg bliver helt til i morgen, hvor jeg også skal rundt til lidt forskellige hyggelige ting, så god grund til at følge med.
  • Juleevent i Vejle
  • NEW YOOOOORK!!! Oh yes, I læste rigtigt, vi skal til New York Thomas og jeg - faktisk allerede om 1,5 uge. Det for vildt. De som kender mig, ved det har været en kæmpe drøm altid. Nu er min søde veninde og hende kæreste flyttet derover et års tid og derfor var det helt oplagt, med et besøg i juletiden. Vi glæder os helt tosset, så del gerne jeres bedste tips!
  • Sverige - efter New York skal jeg en tur til Sverige, over til min søde kollegaer. Flere gange om året holder vi inspirational day og denne gang mixet med lidt julehygge. 
  • Min skiferie i Winterberg - I februar skal vi afsted på en lille skiferie, ligesom tidligere i år. Det er sammen med Thomas far, hans kæreste børn og svigerbørn. Det bliver SÅ hyggeligt og som jeg tidligere har nævnt, kan vi godt anbefale Winterberg, hvis ikke man har så mange dage, men alligevel gerne vil afsted. 
  • Måske endnu en "lille rejse" i ærmet, we will see.. :P 
  • Sidst men ikke mindst, så har jeg ikke fået nævnt herinde, at.. VI HAR KØBT HUS!!!! Det for vildt, vi overtager til næste år, men skal nok fortælle mere når vi nærmer os. I kan se mere i min YOUTUBE VIDEO HER!

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

Hemmeligheden bag mine billeder

In cooperation with Olympus Danmark

Jeg har glædet mig sådan til at dele det her indlæg med Jer, for i virkeligheden er hele drivkraften bag min blog, Instagram og Youtube - min passion for billeder. Jeg er absolut ikke professionel, tværtimod faktisk og hemmeligheden ligger i virkeligheden bag, at have det rigtige kamera og et der passer til dig og dine behov. Som i måske har lagt mærke til, så er jeg så heldig, at være blevet ambassadør for Olympus Danmark og deres Pen kamera og det er nettop hvad det skal handle om i dag.

Jeg bruger Olympus PEN E-PL9, som er et helt perfekt kamera til de som ønsker at tage fotografering mere seriøst, men som samtidig ønsker at det hverken er for besværligt eller for teknisk. Jeg er en af dem. Med kameraets Auto-funktion kan man tage rigtig smukke billeder og ligeså stille bevæge sig over i kameraets AP-tilstand (avanceret Foto). Kameraet er rigtig nemt at betjene og så er det samtidig smukt at se på og nemt. at have med ALLE steder. Jeg har nedenunder listet nogle af mine yndlingsfunktioner ved kameraet:

♥ Wi-Fi funktion - send nemt billeder direkte til dine telefon via Olympus app.
♥ Smukt og elegant - pænt og let kamera at bære rundt på, bær det som et del af dit look.
♥ Video optagelse - kameraet er perfekt til vlogging eller optagelser af små filmklip, den stabiliserer selv videon under optagelse, så du slipper for rystede videoer.
♥ Automatiske billedeeffekter - Du tage dine billeder med kameraets filtre, på den måde kan du skabe sjove og spændende billeder.
♥ Flip Screen
♥ Nemt at skifte linse, selv er jeg fan af 45mm til mit PEN kamera

Billederne ovenover er skønne minder fra henholdsvis Mallorca og Sommerhus i Ertebølle, sommer 2019. Begge er taget med mit Olympus PEN E-PL9 kamera, hvor jeg har skiftet standard linsen ud med 45mm. Begge er taget med Auto funktion, sendt via WI-FI funktionen direkte til min telefon, hvor de så er blevet redigeret i Lightroom. Jeg synes personligt at det er nogle skønne billeder, der ser meget professionelle ud. SÅ nemt er det at fange gode minder, med et godt kamera -uden at man behøver at være den helt store prof. Og faktisk kører Olympus lige nu en vinter kampagne, hvor i kan få en 45mm linse med i købet helt GRATIS og hvis i også indtaster min rabatkode (winterjennifer), kan i opnå yderligere 1000,- i rabat + en smuk kamera taske. Normalprisen for hele det her sæt ville ligge på 8397 kr, men lige nu kan i få det hele til en skarp pris a 3999,-. Måske et julegaveønske??? Koden og kampagnen kører indtil 31/12-2019 og sig endelig til hvis i køber det eller skriver det på ønske listen. Jeg kan kun varmt anbefale det. I kan købe kameraet her, husk at indtaste min rabatkode ved checkout og læs hvordan i "claimer" den gratis linse, på websites.

*taget med Olympus PEN E-PL9, 45mm linse

Som i kan se er kameraet lille, kompakt og elegant. Jeg har sat kameraets wi-fi funktion til, mens jeg sidder på en café udenbys, og er nu ved at overføre dagens billeder til min telefon, så jeg straks kan redigere og poste dem på min Instagram profil. Easy as that!

Håber det var brugbart og ville elske at få Jeres fototips med, så skriv dem endelig i kommentarfeltet nedenunder.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om