Birthday wishes

Så er der ikke længe til at jeg runder halv 50, eller 25 år. Puha - de hurtigste 25 år af mit liv ;-) Ej men, jeg synes virkelig tiden at fløjet afsted som aldrig før, ligesiden jeg fyldte 18. Hvordan kan jeg allerede fylde 25. Når det så er sagt, så har jeg virkelig været priviligeret med alt det jeg har nået indtil nu og at jeg får lov til at til at tilbringe d. 15 marts, min fødselsdag i Los Angeles, med min dejlige kæreste og gode venner - er altså ikke helt skidt!! Faktisk kunne jeg ikke drømme om noget federe og er sikker på det nok skal blive helt uforglemmeligt. Men I slipper selvfølgelig ikke for den klassiske 'wishlist', som er betydeligt præget af interiør i år. Det skyldes selvfølgelig intet mindre end, at vi overtager nøglerne til vores hus 2 dage efter vi kommer hjem fra Californien, nemlig 1 april. Vores kommende hjem er noget større end vores nuværende lejlighed og jeg går selvfølgelig og indretter hver dag i mit hoved. Det bliver så spændende og jeg glæder mig sådan til at komme igang og dele det med jer. Måske i også kan blive inspireret af ovenstående?

#birthday #birthdaycelebration #25år #fødselsdag #birthdaygirl #birthdayweekend

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

Fra den ene fantastiske oplevelse, til den anden..

Tænker ikke det er gået nogens næse forbi, at vi i sidste uge var på en lille skiferie. Samme sted som sidste år, Winterberg i Tyskland. Super skønt sted, specielt hvis man ikke har mere end et par dage, er en familie med små børn eller nybegynder. Jeg har aldrig været stået på ski i Østrig, men jeg forestiller mig at det er som mini-Østrig, med de mange hyggelige restauranter rundt omkring på pisterne. Et lille tip - vi kan ihvertfald kun anbefale det. Hav selvfølgelig i mente at vejret kan variere og man ikke kan forvente en stor mængde sne, når det så er sagt så lover de sne garanti og trods tø vejr - var vi ude og stå hver dag.

Bukser: Peak Performance // Jakke: Colmar // Boots: Moon Bootz

Min søde svigerfamilie <3

Vi var selvfølgelig inde og holde pit-stops indimellem og ligeledes spiste vi vores frokost derude. Morgenmad og aftensmad spiste vi hjemme i huset, som vi boede i.

Om aftenen hyggede vi med god mad, snacks, drinks og spil. Det skal lige siges at jeg tæskede drengene ret godt og grundigt i bordfodbold! Måske vi skal have anskaffet os sådan et til det nye hus, hold op hvor er det morsomt.

Det skal lige siges, at dette kun er min 4 gang på ski, og første gang var for 5 år siden (2 & 3 gang sidste år) og 4 gang i år. Så jeg er absolut ingen pro, derfor har jeg også nydt godt af vores ture til Winterberg, hvor jeg har haft mulighed for at øve mig på nogle korte bakker. Men hold op hvor har vi hygget os, det går alt for stærkt!

Til gengæld så har jeg et par gode oplevelser i vente med ham her <3 For om præcis en måned sidder vi i Los Angeles med et par gode venner og er klar til at på begynde vores roadtrip rundt i Californien. HOLD OP HVOR JEG GLÆDER MIG!!! Jeg har drømt om det her altid, lige siden jeg kan huske. Faktisk er det så godt timet, at jeg får lov til at fejre min 25 års fødselsdag i Los Angeles og til de som kender mig, kunne det ikke være et bedre sted at fejre det. Lige siden jeg var helt lille har jeg drømt om det. Så send os gerne nogle anbefalinger til Californien, hvis i ligger inde med det. Og nårh ja, 2 dage efter vi er kommet hjem, får vi nøglerne til vores første hus sammen. Jeg er vild med dig 2020!

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om

I februar skal jeg

Og så var første måned af 2020 også forbi. Den er gået drøn stærkt, trods det ellers triste og meget våde vejr. Jeg glæder mig til februar, grundet flere ting. Først og fremmest fordi det betyder at der nu kun er 2 mdr til vi overtager nøglerne til vores hus (hej adult-life), for det andet fordi jeg har et bare rejser at se frem til inden dag og den første er i februar. Februar er dejlig kort i år, så det betyder også at foråret nærmer sig, hvilket jeg virkelig ser frem til. Og sidst men ikke mindst, så er en af de faktorer jeg elsker mest ved en ny måned, er den fornyede energi og motivation - so lets do this February!

Fra sidste uge hvor jeg sippede cocktails til #cphfw og blev inspireret af årets kommende trends

  • I biografen og se den nye KLOVN film, er der nogle af Jer som allerede har set den?
  • For alvor begynde at rydde ud herhjemme og gør klar til at pakke lejligheden ned.
  • På en mini skiferie til Winterberg med min søde svigerfamilie - allerede på fredag faktisk og vi krydser for snevejr!
  • Tage I fitness minimum 1 gang I ugen - det handler om at sætte realistiske mål.
  • Fejre en hulens masse fødselsdage. Det er som om alle jeg kender har fødselsdag fra nu og de næste måneder frem.
  • Sælge ud! Kunne i være interesseret i en sell-out på Instagram eventuelt?
  • Nyde den sidste tid i vores lejlighed, som vi har boet i de sidste 4 år.

Hvad er Jeres planer for Februar?

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om