A day in my life #3

Hey babes! Jeg har så mange billeder på min telefon, jeg endnu ikke har vist jer og jeg ved snart ikke rigtig hvor jeg skal starte. Samtidig så skal jeg også begynde på de sidste rejse-guides til Thailand, så dem håber jeg i er friske på at læse. Jeg tænkte jeg ville vise Jer lidt flere billeder fra sidste weekends familietur til stranden. Thomas og jeg har et rigtig tæt forhold til begge vores familier og vi nyder virkelig at kunne bruge tid i hinandens selskab. Så vi brugte hele søndagen på stranden og fejrede Thomas fars fødselsdag på bedste vis. Vejret var ikke helt vildt fantastisk da vi tog afsted, men vi var optimistiske og det endte faktisk med at blive helt okay. Så det bød på grill hygge, is og pizza aften derhjemme som en afslutning, så det ikke hyggeligt ud?

Jeg har arbejdet en del her fra morgenen af og fået skrevet en lille bitte smule på min opgave, der er stadig laaang vej endnu, men igang, det er jeg. Nu vil jeg klappe computeren sammen for en stund, spise lidt frokost i det gode vejr og så venter jeg på at Thomas forhåbenligt kommer tidligt hjem fra arbejde. Hvad har I af planer for dagen?

Læs også: A travel guide to: Ao Nang, Krabi


// Hey babes. I have so many photos on my phone that I haven't had time to show you yet and I honestly have no idea where to start. At the same time I also need to start writing the last travel guides to Thailand, so I hope you are excited to read those. I thought I would show you guys some more photos from last weekends family trip to the beach. Thomas and I have a really close relationship with both our families and we are truly enjoying each others company. Last Sunday we spent all day on the beach celebrating Thomas dad's birthday. The weather wasn't promising when we left, but we stayed optimistic and it ended up getting pretty well. So we had BBQ, ice creams and ended it all with a pizza night at home, didn't it look cozy?

I have worked a lot this morning and written a tiny tiny bit on my assignment, long way still but at least I am on my way. Now I will close the computer for a bit, have some lunch in the sun and wait for Thomas to get off work early today. What are you plans for the day?

Also read: A travel guide to: Ao Nang, Krabi

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om