Baby blue tones

Perfect knit

Pants: Karenbysimonsen // Knit: Second Female // Jacket: Y.A.S.

Så begynder der så småt at gå hverdag i den herhjemme, dog har jeg lige et par hængepartier som eksamen og en hulens masse arbejde, som jeg kan snart vil have ud af verdenen, så jeg kan starte fra scratch. Jeg har dog fået ordnet en hel masse her til morgen, så det er skønt, men alligevel så føles det altid som om man mangler noget, inden det hele er overstået. Har I det på samme måde?

Jeg ville lige vise Jer dette outfit, som jeg havde på en af juledagene. Vi var oppe for at besøge min søde oldemor på Mors og så fik jeg lige min søde mor til at tage lidt hurtige billeder af mig og min nye sweater Er den ikke fin? Jeg er simpelthen så forelsket i den farve og så kommer jeg også lidt i sommerhumør af den.

// Everything starts to look more like every day life, here at home. Though I have a few things, like exam and work that I would love to be done with. So that I can start from scratch. With that said, I have done quite a lot this morning, so that is nice, but I still can't wait for it to be over. Do you feel the same way?

I just wanted to show you guys this outfit, that I wore one of the Christmas days while visiting my great grandmother at Mors. My sweet mom took a few photos of me and my new sweater. Isn't it nice? I am totally in love with the color and I can't help to get in a bit of a summer mood.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om