Billedcruise fra København

Hej ladies, long time no see. Im back, for nu. En lille opdatering fra mine sidste to dage i København. Når jeg rejser til København er mine dage som regel pakket til renden, det er skide fedt, at kunne nå så meget på så kort tid, på den anden side, så er man også godt fyldt op med indtryk og overskudskontoen er efterfølgende i minus. Jeg skal altid huske at minde mig selv om, at nyde nuet, tag en dyb indånding og bare være til stede. Jeg har en tendens til at tænke fremad, til næste aftalen, for at være sikker på jeg husker det hele og når alt. Jeg ELSKER at have planer og jeg ELSKER alt det jeg laver når jeg er afsted, men jeg er nok ikke den eneste, der får proppet en million ting ind i kalenderen indimellem, så man er sikker på, man ikke går glip af noget.

Som altid har det været to, hammer hyggelige dage, fyldt op med godt selskab, skønne arrangementer, god mad og ikke mindst fantastisk vejr. I sure don't complain. Onsdag mødtes jeg med @lillesnefnugdk, vi fik skudt lidt billeder og hjulpet hinanden med kampagner og nød efterfølgende fries og en kold drink i solen. Vi skulle til et event sidst på eftermiddagen med Smuuk skin og her fandt vi da også vores andre skønne jyske venner, @Julievonlyck , @LinneaFunk og Camilla Julie. Så føler man sig lige pludselig hjemme, trods man er på udebane i København. Det var det fineste event, og alt var gennemført til punkt og prikke.

Efter et succesfyldt event, mødtes jeg med sødeste @Laurakeil, til en lækker middag på PS Bar og Grill. Wow, virkelig en anbefaling herfra, hvis i er I København. Vi kunne have fortsat i timevis, og vi har snart noget sjovt i ærmet til Jer, så følg med ovre på Instagram!! Jeg mødtes derefter med mine søde veninde Matilde, og vi fik os da en skøn lang cykeltur hjem i regn og torden.

Efter en hyggelig morgen hos min veninde, deltog jeg efterfølgende til et hyggeligt arrangement med Dyson og deres fede produkter. Den her gang var der fokus på indeklima og luft, og jeg glæder mig sådan til at vise Jer, hvad det kan.

Reklame: Efter eventet hoppede jeg en etage længere ned i Magasin, hvor Kenny Anker har åbent en brow salon. Jeg var i de bedste hænder og nød 45 minutter velvære! Hvad synes i om resultatet, nu er jeg klar til sommer! Note: bortset fra, at jeg lige rev halvdelen af mine øjenvipper af med vippebukkeren fra morgenen af.. AV!

Sidst men ikke mindst, fik jeg lov at tage skønne Matilde med til et hyggeligt sommer event med Apair- vi mødtes med Julie og andre skøde piger, spiste is i varmen og så på pæne jule nyheder (ja det virker sgu lidt åndssvagt, i 25 graders varme, men sådan er mode branchen) :-D Så et par travle dage, med lidt flere ting indimellem, end jeg har vist her. Blot et lille indblik og et par skønne foto-minder, fra et par skønne dage i hovedstaden. Nu vil jeg få catchet op på arbejdet, pakket ud, ryddet op og så står den på en fødselsdagsfest i aften.

Ha en dejlig weekend!

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om