Bunchin' with family + a winner

Hej ladies. Sikke nogle dage! Det er simpelthen gået så stærkt og jeg kan slet ikke forså, at det allerede har været juleaften. Når det så er sagt, så kunne jeg ikke have ønsket mig en bedre aften i selskab med min familie. Vi hyggede os, spise god mad og jeg har fået de BEDSTE gaver! Jeg glæder mig til at vise jer dem, jeg tænker lidt at lave en video, hvad synes I? I går var vi til 2x julefrokost, så dagen i dag, bliver brugt i sofaen med film og intet andet! Er i også ved at revne af alt det lækre mad? Men jeg kunne virkelig godt spise en omgang brunch, som i ser på billederne. Jeg var for nogle uger siden ude og spise brunch med min familie og der var simpelthen alt på den tallerken! YUM.

Nu til det sjove! Jeg havde i sidste uge en konkurrence kørende i samarbejde med CASEAPP og jeg har fundet en heldig vinder. Stort tillykke Dina, du vil blive kontaktet snarest <3

// Hey Ladies. Some crazy days. It's all gone by so fast I can't believe Christmas is already over. That said, I couldn't have asked for a better evening with my family. We had such a cozy time, ate great food and I got the most beautiful Christmas presents. I am looking forward to show you guys, I might make a video what would you like? Yesterday we went to two Christmas parties, so today we are spending on our couch with movies. Are you also totally filled up with food? I know I am. But I could easily eat the brunch above. It is from a few weeks ago, from when I had a brunch date with my family.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om