By Lassen, et event & støtte til Kræftens Bekæmpelse

Decorate with Kubus

Sponsored

På søndag d. 5 november har I mulighed for at være nogle af de første, der bliver introduceret for den nye indsats til Kubus Bowlen. Det er både smart, praktisk og ret hygiejnisk. Jeg ved, at folk bruger den meget forskelligt. Selv har jeg en plante i den ene og frugt i den anden. Det skal være let for os at bytte rundt på tingene og give det andre funktioner, og det hjælper dette nye produkt med. Måske du skal ud og have fat i en til julestjernen eller juleslikket til december?

Livingshop.dk i Holstebro, afholder et juleevent på søndag d. 5 november mellem 11-15 i de skønneste omgivelser. Der vil være alt fra Goodiebags til de første 50, smagsprøver fra Nicholas Vahé, gode tilbud og ikke mindst mulighed for at være én af de første, der kan få fat i den nye indsats til den velkendte Kubus Bowle.

Ja faktisk, så stiller stifteren af, By Lassen, Søren Lassen selv op med hans loddegrej, så der er også rig mulighed for at få en autentisk oplevelse.

Du er meget velkommen til at medbringe din egen bowle og købe en indsats til den og få den omplantet for en pris mellem 100-150kr (afhængig af størrelsen). Det bedste af det hele er, at pengene fra salget af kubus indsatser går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Her kan man altså tale om rigtig juleånd og i kan læse mere om HER, hvorfor jeg specielt ELSKER denne gode gerning.

Desværre har jeg ikke selv mulighed for at deltage på søndag, da jeg på daværende tidspunkt befinder mig i Skotland. Dog vil jeg opfordre Jer alle til at tage afsted for at deltage til et hyggeligt event og måske endda støtte en rigtig god sag.

For at give Jer et kort overblik:

1. Der vil være en blomsterdekoratør I Living mellem kl. 11 og 15.

2. Køber man en Kubus Bowle på dagen, vil man få en plastikindsats samt blomsterdekoration af bowlen.

3. Gamle kunder, der allerede har en Kubus Bowle, kan købe en indsats samt dekoration til en pris mellem 100-150kr (afhængig af størrelsen).

4. Beløbet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

5. Søren Lassen stiller personligt op med sit loddegrej, hvor han vil demonstrere, hvordan man laver en Kubus Otte.


Gå ind og meld Jer til Facebook eventet og lad mig endelig høre, om i deltager eller hvordan dagen har været på søndag. Rigtig god fornøjelse.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om