Caseapp christmas present

God formiddag. Jeg er lige kommet hjem efter dagens "eksamen" og nu har jeg juleferie - yay! I dag har jeg et møde nede i byen, om et muligt samarbejde og så skal jeg lige en tur om forbi mine forældre også. Som jeg lovede jer igår, har jeg en lille ting mere i ærmet. For nogle uger siden, designede jeg mit eget cover på CASEAPP , som jeg tidligere har samarbejdet med HER . Det passede perfekt, da jeg lige havde fået ny telefon og manglede et fint cover. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet, og jeg synes simpelthen det er blevet så fint, og så er kvaliteten altså virkelig god. Kan I lide det? I har nemlig mulighed for at vinde et cover fra CASEAPP eller i kan designe jeres eget, ligesom jeg. For at deltage skal i:

1. Følge bloggen på Facebook HER

2. Følge bloggen på Instagram HER

3. Følge (abonner) bloggen på Youtube HER (det er bare jeres google mail!)

4. Skrive et "<3" i kommentarfeltet nedenunder, så jeg kan se i har deltaget.

Der kommer også en ny video op i morgen, så stay tuned og følg med på youtube! Vinderen vil blive trukket på lørdag, juleaften. God dag skønne læsere.

// Good morning. I just got home after todays "exam" and now I have holiday yay! Today I have a meeting down town of a possible collaboration and then I will go to my parents house. What are you up to today? Look at my new cover from CASEAPP above, isn't cool? I totally love the flower print.

Indlægget er sponsoreret af Caseapp

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om