Christmas dresses

Inspiration

1. Here // 2. Here // 3. Here

1. Here // 2. Here // 3. Here

1. Here // 2. Here // 3. Here

Jeg håber I alle har en skøn lørdag, I know I have. Jeg er faldet over serien Outlanders og jeg kunne næsten ikke løsrive mig fra den, for at skrive dette indlæg. I virkeligheden havde jeg også sat mig for, at lave lidt arbejde, men so far, er jeg ikke kommet så langt. Har I set den?

Måske jeg kunne forsøge at være bare lidt produktiv nu, indtil vi i aften skal om og spise hos min svigerfar. Ovenover har jeg fundet en række kjoler, som jeg kunne se mig selv i til jul eller de kommende julefrokoster. Jeg kunne have fundet mange flere, men så kunne I jo ligeså godt selv hoppe ind på Asos, derfor har jeg udvalgt mine favoritter. Har I en favorit?

// I hope you all are having a great Saturday, I know I have. I have just started on the serie Outlanders and I almost couldn't force my self to write this post, that is how much I already love that serie. I reality I had promised my self to do some work to, but so far I haven't done anything. Have you seen it?

Maybe I should try to be a little productive before going out for dinner at my father-in-laws place tonight. Above you see a few dresses that I could see my self wearing for Christmas or the upcoming Christmas parties. I could have found a lot more, but then you could go search on Asos yourself. Therefore I found my favorites. Do you have a favorite?

Contains affiliate

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om