Copenhagen diary

Heej babes! Jeg ville lige give Jer en lille update herinde, jeg var nemlig i København torsdag-fredag i sidste uge, i forbindelse med arbejde og Copenhagen Fashion Week. Jeg tog derover torsdag morgen kl tidlig, da jeg havde et møde allerede kl 10.30. Det gik super godt og jeg er spændt på hvad vi kan finde ud af. Efterfølgende fandt jeg og min bagage endelig frem til det hotel som jeg skulle overnatte på, nemlig Hotel Ottilia, som ligger i Carlsbergbyen. Se lige et vindue jeg havde på mit værelse. Jeg overvejer faktisk om jeg skal sammensætte en lille "Copenhagen-guide" til Jer? Ikke at jeg er ekspert, men jeg har da efterhånden besøgt byen et par gange. Lad mig høre hvis det er noget i kunne tænke jer.

Efter jeg havde afsat min bagage, mødtes med med min søde veninde Mette og sammen tog vi ud på Ciff. Jeg havde et møde derude med endnu et spændende brand og efterfølgende havde vi tid til at gå rundt og snuse lidt, til de kommende kollektioner. To be honest, så har jeg lidt svært ved at forholde mig til, at de først udkommer til efteråret. Men sådan hænger det altså nu engang sammen.

Efter en travl formiddag og eftermiddag, havde Mette og jeg lige et par timer "hjemme", til at slappe af og gøre os klar til aftenens begivenhed. Vi var nemlig inviteret til middag med OW Intimates på Lolly's og afterparty på Arch. Vi droppede godt nok begge afterparty, da vi havde nogle tidligere morgenaftaler. Men indtil da, fik vi serveret lækre drinks, mad og set den smukke kommende kollektion.

Jeg boede altså på et ret skønt hotel og til en morgenmad's elsker som jeg, så kunne jeg godt have brugt lidt længere tid hos den morgenbuffet! Der manglede intet og så var udsigten deroppefra kanon. Jeg kan kun forestille mig hvor godt det bliver til sommer, når man kan nyde sin morgenkaffe på deres rooftop!

Efter morgenmads buffeten på hotellet, tog jeg videre til et morgenmad event på Louise Roe Gallery, som blev afholdt i samarbejde med Miglorini og Hanna Stefansson. Det var virkelig lækkert og så mødte jeg ovenstående søde tøser. Bagefter havde jeg lige endnu et arrangement og møde jeg skulle til, inden jeg spise frokost med søde Karoline Dall og min veninde Mette igen.

Bortset fra det har min weekend været præget af fødselsdage, bachelorfest og skiturs planlægning. Så jeg kunne faktisk godt bruge en uges ferie nu??? Hvordan har Jeres weekend været?

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om