Cowboy

Indeholder tilknyttede links

affiliate: Skirt: H&M (similar) // Bag: Adax // Shoes: Mango // Knit: Wood Wood

Hi chicks. Hermed et outfit, fra da jeg var i Århus. Min veninde har simpelthen den skønneste altan, med denne skønneste udsigt over Århus. Det var dog en halvblæsende fornøjelse at tage billeder, så de fleste var faktisk mindre brugbare haha! Hvad mine søde tøser ikke bliver udsat for :-P Jeg var iført min nyeste nederdel fra H&M, den er simpelthen så fin og så koster den kun 250,- så vidt jeg husker. Og så havde jeg nuppet Thomas striktrøje.
Jeg har simpelthen sovet helt fantastisk i nat, vi har nemlig fået ny madras og nye puder - meget mere om det snart. Jeg er så småt ved at have min problemformulering på plads, så nu er det bare igang.. Lettere sagt end gjort i virkeligheden. Hvad har I af planer i dag? Jeg har nok at se til her i løbet af dagen og i aften skal vi til fødselsdag.

// Hi chicks. Here you have an outfit from when I was in Aarhus. My friend has the most nice balcony with the nicest view above Aarhus. It was a pretty windy experience to take these photos though. Most of them where less useful haha. I was wearing my newest skirt from H&M, it is do damn pretty and I only cost 250dkk. And then I was wearing Thomas knit. I have slept so amazing this night, we have just received a new mattress and pillows so damn comfortable. More about that soon. I am almost done with the problem formulation for my assignment now I just have to get started.. What are you up to today? I have plenty of stuff to do during the day and tonight we are going to a birthday.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om