Cute pink homes & a dotted blue dress

AFFILIATE: Dress: Here // Shoes: Here // Bag: Here

Hej piger, jeg håber i har det skønt! Jeg har en fuld booket uge forude, men det gør ikke spor, når det alt sammen, er noget man glæder sig til. Igår tog Thomas og jeg spontant til Århus, for at grille med vores venner i botanisk have. Det var simpelthen så hyggeligt og det er virkelig noget, jeg kan mærke, at jeg savner ved at bo i samme by som ens venner - spontane ting! I dag har jeg en masse arbejde, som skal ordnes og så skal jeg nyde det skønne vejr, endnu engang. Onsdag skal jeg til fødselsdag, torsdag en tur til København osv osv. Så den er godt proppet, som i måske kan se.

I lørdags, var jeg iført ovenstående søde kjole fra Gina Tricot. Jeg synes den er så fin og retro og så elsker jeg den lyseblå farve. Den er jeg overbevist om, at jeg bliver glad for at bruge her til sommer. Kan I lide den? Hvad har I af planer for dagen?

// Hey girls, I hope you are great! I have a fully booked week ahead, but it's okay when I am excited for every single thing. Last night, Thomas and I drove spontaneously to Aarhus to BBQ with our friends in the botanical garden. It was so cozy and that is for sure one of the things I miss by not living in the same city as friends - spontane things! Today I have lot of work and then I will ofc. enjoy the amazing weather, ones again. Wednesday I am going to celebrate my aunts birthday and Thursday I am going to Copenhagen etc etc. So it is pretty booked as you might notice.

This Saturday I wore the above cute dress from Gina Tricot. I love it, it is so cute and retro and then I love the light blue color. I am convinced I will use it a lot this summer. Do you like it? What are your plans for the day?

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om