Dyson til jul

Produkter er modtaget som gave

Hej ladies. Håber i har det skønt, det har jeg. Der sker så mange spændende ting i mit og i mine nærmestes liv i øjeblikket. Julen er også lige om hjørnet og det har jeg ikke rigtig nået at opfatte endnu, forhåbenligt kan jeg komme i rigtig julestemning - efter vores tur til New York i næste uge. Kan stadig ikke rigtig forstå vi skal afsted, noget jeg altid har drømt om.

Nu vi snakker om jul, så betyder det også at vi bruger en masse stearinlys og tid indenfor, det gør vi ihvertfald. Vi bor også i en lille lejlighed og støvet samler sig hurtigt - også alt det, som man ikke kan se. Siden i sommers har vi brugt Dysons luftrenser "Pure Cool Me", som ikke kun er med til at rense luften i det rum vi befinder os i, men den har også været MEGET brugbar i sommers, hvor varmen var over os. Vi bor nemlig med loft til kip og det betyder også her bliver drøn varmt om sommeren, så det har udentvivl været en life safer. Og så er det bare ekstra rart at vide, at den ikke kun blæser kold luft, men faktisk også renser den luft som vi sover i.

Sidst men ikke mindst, så ville jeg skrive Dysons V10, V11, V12 absolute støvsuger på min ønskeliste ASAP! Vi har testet deres V10 absolute i nogle uger nu og støvsugning er blevet noget helt andet. Det er ikke længere en træls ting der i virkeligheden aldrig blev gjort, fordi man skulle bakse det store skrummel ud af skabet og finde ny stikkontakt hver andet minut. Sådan har jeg ihvertfald haft det og jeg tror ikke på jeg er den eneste. Med Dysons ledningsfrie støvsuger, er det blevet ingen sag lige at svinge "kosten" og på 5 minutter er gulvet rent og pænt igen. Jeg LYVER ikke, det er virkelig blevet meget nemmere og Dysons teknologi er noget helt for sig selv, så du skal ikke være i tvivl om at gulvet er rent når du har været over det. Jeg er også ret fan af, at man kan skifte udstyret ud, så du også nemt kan støvsuge bilen derhjemme. Blot 2 tips fra mig, vi er blevet KÆMPE Dyson fans herhjemme,

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om