Easter through my phone

Så nåede påsken sin ende, næsten da. Jeg har haft en skøn en af slagsen og det håber jeg også at i har. Når jeg sådan kigger tilbage på min nu, så ser det ikke ud som om jeg har lavet andet end at spise den sidste uges tid ha ha! Det er da heller ikke det værste, hvis i spørger mig. Vi har lige endnu en frokost til gode og en omgang påskeægjagt om en times tid, med Thomas familie. Det glæder jeg mig til, det er sådan en hyggelig tradition. Har I nogle favorit traditioner i Jeres familie?

// And then Easter was over, well almost. I have had a lovely holiday and I hope you guys have too. When looking back at mine right now, it doesn't look like I have done anything else but eating ha ha. Not the worst, if you ask me. We have one more lunch and a easter hunt to look forward to, in an our or so with Thomas family. I am pretty excited, such a cozy tradition. Do you have a favorite tradition in your family?

Jeg har brugt en masse tid med familie, min skønne svigerinde og hendes nye smukke lille baby!

// I have spent lots of time with family, my sweet sister in law and her beautiful little baby!

Jeg har hygget med en savnet veninde og bestilt alt fra menukortet - ser det ikke lækkert ud?

// I have spent time with a missed friend and ordered everything from the menucard - doesn't it look delicious?

Jeg har spist tapas med min mor og mormor og rocket min nye fine nederdel (ikke at i kan se den jo) ;-)

// I have had tapas with my mom and grandmother and I have been wearing my new nice skirt (not that you can see it) ;-)

Jeg har fundet en konkurrence med 4-retters menu på Gastro13 i Herning. Jeg inviterede min skønne kæreste med og vi blev forkælet hele aftenen!

// I won a competetion with a 4-course manu at Gastro13 in Herning. I invited my lovely boyfriend and we were treated so good all night.

Og der var fri bar, i kan tro vi havde en hyggelig aften! Og se bare den godte jeg havde med mig <3

// And we had free bar, we had such a cozy evening! And just look at that hunk, that I brought with me <3

En gåtur med min søde mor og mormor i det dejlige "forårsvejr", efterfulgt at picnic. Thomas og jeg afsluttede dagen med endnu et restaurant besøg og en LÆKKER dessert på Sprød.

// A walk with my sweet mother and grandmother and the nice "spring weather", with a picnic. Thomas and I ended the day with another restaurant visit and a delicious dessert at Sprød.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om