My week #46 - Going to the hairdresser & city trip

My week plans

Monday

Jeg startede dagen med nogle timer på studie, hvor vi i øjeblikket har gang i vores sidste projekt. Senere var det tid til, at Thomas og jeg fik vores sidste Hepatitis A vaccine og det fejrede vi altså med en lækker frokost efter. Desuden har vi fået skifter til vinterdæk og nu venter vi på at aftensmaden bliver færdig.

// I started my day with a few hours in school, where we currently are working on a project. Later it was time for Thomas and I to get our last Hepatitis A vaccine and that we celebrated with a delicious lunch. Despite that we changed tires on the car and now we are waiting for dinner to be done.

Tuesday

Udover at jeg skal have ordnet en masse arbejde i løbet af dagen, så skal jeg også en tur til frisøren og forkæles. Har I nogle gode ideer til hvad jeg skulle få lavet? Efterfølgende skal jeg forbi Thomas mor, for at kigge på nogle nyhedsbreve.

// Besides a lot of work during the day, I have an appointment at the hairdresser. Do you have any great ideas of what I should have done? Afterwards I will drop by Thomas mother to help out with some newsletters.

Wednesday, Thursday & Friday

Workday & Study days!

Saturday

Vi skal en tur til Odense, for at besøge Thomas bror og kæreste, som er flyttet derover. Jeg har ikke rigtig besøgt Odense, så jeg glæder mig til at se lidt af byen.

// We are going to Odense to visit Thomas brother and his girlfriend whom moved there. I have never really visited to city, so I am excited to see a bit of it.

Sunday

Vi skal en smuttur til Aarhus for at hygge med min søde veninde rikke og hendes kæreste til aftensmad, altid så hyggeligt i deres selskab!

// we ate going to Aarhus to have dinner with my sweet friend rikke and her boyfriend, Always so cozy in their company.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om