En forsinket fødselsdagsfest

Long time no see venner, det er vist sådan mine seneste blogposts har startet ud.. Sådan er det, jeg kommer til at tjekke ind, når jeg lige føler for det - og ellers foregår det hele på Instagram, hvor i er mere end velkomne til at følge med også. I weekenden holdte jeg en lidt forsinket 25 års fødselsdags-bunch for min familie. As you know, blev den en smule. spoleret af en Corona-virus, da den ellers skulle have været fejret i Los Angeles. Så det må jeg have til gode. Når det så er sagt, så havde jeg drømt om at kunne holde fødselsdag i vores eget hus og det overgik alle forventninger. Vi har nemlig den hyggeligste gårdhave (hvis jeg selv skal sige det), vejret artede sig og vi kunne sidde derude hele formiddagen og nyde vores mad.

Min dejligste mormor og jeg <3

Fun fact, så købte Thomas og jeg stolene på billedet, i sidste uge fra et forsamlingshus. 5 kr stykket, det kalder jeg for et røverkøb! De har allerede vist sig at være til god nytte og den kommende weekend skal vi igen holde fødselsdag og de skal i brug endnu engang.

I fredags havde min søde lillebror inviteret mig ud på intet ringere end en 5 retters menu, på en ny restaurant i byen. Det var simpelthen så hyggeligt, en aften bare ham og jeg. Han overnattede hos os og hjalp til med maden dagen efter (han læser til kok, så det var ikke et helt dumt move ;)). Jeg havde dagen forinden plukket de fineste blomster fra naturen, som jeg pyntede bordet med. Hvis i spørger mig - er det noget af det smukkeste man kan få.

Svigermor og Bo <3

Min familie <3

Mormor & Lillebror <3

Far, mor & Erik <3

Fineste gaver! Det smukkeste hjemmemalede billede fra min dygtige svigermor, som passer perfekt til vores hjem. Og min kreative mor, der har kreeret en bænk jeg havde ønsket mig penge til.

Ham elsker jeg <3 Tak fordi i læste med, må i få en rigtig skøn mandag!

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om