En ny sofa og et hjem der begynder at tage form!

Annonce

Link til vores sofa HER!

Long time no see venner.. Jeg håber i alle har det forrygende, trods disse meget mærkelige omstændigheder vi befinder os i pt. det har varet længe nu, alt for længe..


... Det skal trods alt, ikke have lov at overskygge det faktum at vi jo er flyttet i hus henover foråret og vi knuselsker det. Det begynder så småt at tage form, med streg under småt - da det for pokker tager tid at fylde en 179kvm hybel op!! Men vi er rigtig rigtig glade for vores valg indtil videre og det hele har været ventetiden værd. Vi har nemlig fået vores sofa hjem, eller det gjorde vi før sommer og vi er sindsygt glade for den. Den passer helt perfekt til vores store stue og den ikke ikke blot pæn at se på, men der er også plads til at ligge og flyde. Sofaen er fra det danske brand Alton&Heim, som har showroom i hjertet af Århus og København.

Alton&Heim er et dansk brand, som har en klar mission om at flytte møbelproduktionen tilbage til Norden. De har en klar mission omkring bæredygtighed og smukke designs nemt kan gå hånd i hånd, også uden at skulle betale spidsen af en jetjager. De kreerer smukke og skandinaviske designs, med OS som øjemål. For det er nemlig OS, som skal leve med deres møbler i dagligdagen og den tankegang kan jeg egentligt meget godt lide. Første gang jeg trådte ind i en Alton&Heim butik, var til deres åbningsreception i Århus, hvor man blev mødt med åbne arme og virkelig følte sig velkommen. Der var tid til man kunne gå rundt og snuse lidt til deres fine møbler, med en kop kaffe i hånden og en rigtig god og personlig kundeservice - der var tid til os!!! Og for os, Thomas og jeg, spillede det også en vigtig rolle.

Vi var ret enige om hvilken sofa vi ønskede os og det var lige præcis hos Alton&Heim vi fandt den, nemlig deres ROCK sofa, som også er forholdsvis ny i deres sortiment. Den er nemlig både enkelt og elegant og så kan man "flyde" i den. Det næste store spørgsmål var så hvilket materiale den skulle laves i, og det er endnu en ting jeg synes er super fedt hos det skandinaviske møbelbrand, nemlig at det næsten kun er fantasien der sætter grænser og man selv kunne få lov at vælge sit materiale, så den kunne opfylde ens ønsker og behov. Vi ønskede begge en lys, men samtidig også praktisk sofa og et stof der havde høj peeling styrke. Igen, super kompetente medarbejdere, som stod klar til at hjælpe os med alle vores spørgsmål og give os gode råd og vejledning.

Vi kan ihverfald kun anbefale Jer at kigge forbi Alton&Heim, næste gang i skal ud og shoppe møbler, de byder på rigtig mange fine designs og ikke kun sofaer!

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om