Fra den ene fantastiske oplevelse, til den anden..

Tænker ikke det er gået nogens næse forbi, at vi i sidste uge var på en lille skiferie. Samme sted som sidste år, Winterberg i Tyskland. Super skønt sted, specielt hvis man ikke har mere end et par dage, er en familie med små børn eller nybegynder. Jeg har aldrig været stået på ski i Østrig, men jeg forestiller mig at det er som mini-Østrig, med de mange hyggelige restauranter rundt omkring på pisterne. Et lille tip - vi kan ihvertfald kun anbefale det. Hav selvfølgelig i mente at vejret kan variere og man ikke kan forvente en stor mængde sne, når det så er sagt så lover de sne garanti og trods tø vejr - var vi ude og stå hver dag.

Bukser: Peak Performance // Jakke: Colmar // Boots: Moon Bootz

Min søde svigerfamilie <3

Vi var selvfølgelig inde og holde pit-stops indimellem og ligeledes spiste vi vores frokost derude. Morgenmad og aftensmad spiste vi hjemme i huset, som vi boede i.

Om aftenen hyggede vi med god mad, snacks, drinks og spil. Det skal lige siges at jeg tæskede drengene ret godt og grundigt i bordfodbold! Måske vi skal have anskaffet os sådan et til det nye hus, hold op hvor er det morsomt.

Det skal lige siges, at dette kun er min 4 gang på ski, og første gang var for 5 år siden (2 & 3 gang sidste år) og 4 gang i år. Så jeg er absolut ingen pro, derfor har jeg også nydt godt af vores ture til Winterberg, hvor jeg har haft mulighed for at øve mig på nogle korte bakker. Men hold op hvor har vi hygget os, det går alt for stærkt!

Til gengæld så har jeg et par gode oplevelser i vente med ham her <3 For om præcis en måned sidder vi i Los Angeles med et par gode venner og er klar til at på begynde vores roadtrip rundt i Californien. HOLD OP HVOR JEG GLÆDER MIG!!! Jeg har drømt om det her altid, lige siden jeg kan huske. Faktisk er det så godt timet, at jeg får lov til at fejre min 25 års fødselsdag i Los Angeles og til de som kender mig, kunne det ikke være et bedre sted at fejre det. Lige siden jeg var helt lille har jeg drømt om det. Så send os gerne nogle anbefalinger til Californien, hvis i ligger inde med det. Og nårh ja, 2 dage efter vi er kommet hjem, får vi nøglerne til vores første hus sammen. Jeg er vild med dig 2020!

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om