Golden hour

Indeholder tilknyttede links

Affiliate: Pants: HERE // Top: HERE // Bag: HERE // Shoes: HERE

Hello sweethearts. Så er det blevet tid til en lille opdatering og en omgang outfit billeder fra min ende af, igen. Jeg håber I har glædet jer, det har jeg. Jeg havde som sagt en eksamen i mandags, som lige skulle overstås, inden jeg sådan for alvor kom tilbage i min rutine igen. Desværre endte det ud i en omgang forkølelse, så de sidste par dage har jeg bare været rigtig snottet og halv døv - sikke en omgang. Anyhow så synes jeg, at jeg har være produktiv de sidste par dage. Jeg har blandt andet:

  • Fået løbet en tur (næste er booket til fredag/imorgen).
  • Fået kigget på emne til min Bachelor (okay not so much, men det skal jeg).
  • Fået filmet en ny unboxing, der kommer op snart (indtil da kan i se min nyeste video HER).
  • Fået bestilt vinduespudser! Oh yes i hørte rigtigt, jeg (vi) er så doven(ne), at jeg ikke selv gider vaske vores 8 vinduer i lejligheden. Så det får jeg nu folk til - men så bliver de sgu også rene. Andre der er ligeså doven som jeg?
  • Besluttet mig for, at jeg skal rydde endnu mere ud i alt min L-O-R-T, så det tror jeg faktisk jeg vil give mig i kast med nu. Wish me luck!

Indtil da, så kan i jo lige tjekke outfittet ud ovenover, som jeg faktisk virkelig er blevet glad for. Det er super enkelt, men samtidig så er der noget statement over det. Jeg har linket til det hele og det er ret overkommelige priser! Må I få en fabelagtig torsdag!

______

Hello sweethearts. It's time for a little update and a bunch of outfit pictures from my end. I hope you are excited, I am. As I said, I had an exam this Monday, which I just had to finish before I could think of anything else again. Unfortunately, it ended up in a cold, so for the last few days I've just been really snuggled and half deaf what a round. Anyway, I think I have been quite productive the last few days. I have among other things:

  • Been out for a run (next one is booked for tomorrow).
  • Been looking at topics for my Bachelor (okay not so much, but I have to).
  • Been filming a new try on haul, that will be published soon (until then you can watch my latest video HERE)
  • Ordered a window cleaner YAY! We are so lazy here at home that we cannot manage to clean our own 8 windows. But at least they will be clean now. Are you guys just as lazy?
  • Decided that I need to clean out more of my S-H-I-T so I think I am going to do that now. Wish me luck!

Until then, you can check out the outfit above, that I have grown pretty fond of. It is super simple but at the same time it has some statement above it. I have linked to everything and it is quite affordable. Have an amazing Thursday!

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om