Goodiebox // beauty Awards17

I sidste uge modtog jeg denne Goodiebox fyldt med lækre (og ikke mindst brugbare) produkter. Jeg har længe villet anskaffe mig en face-mist, så da denne var i med i månedens Goodiebox blev jeg meget glad. Desuden var der også en lille parfume med fra Clean. Jeg har tidligere fået en Clean parfume med Goodiebox og den har været helt perfekt, at have med i tasken. Har i modtaget denne måneds box?
Lige nu sidder jeg og arbejder på min BA optagelsesprøve - som jeg slet ikke kan vente med, at få ud af hovedet, hold op hvor det fylder. Jeg var forresten til Crossdance igår, det var utrolig rart at være igang igen, men det kan da også mærkes idag. Om lidt vil jeg hoppe i noget tøj, forsøge at se lidt anstændig ud, og så vil jeg optage en "Birthday-presents" video til jer. Så husk at abonner på Youtube HER, så I kan bliver underettet om udgivelsen. I aften får vi gæster og det betyder god mad. God dag kære.

// Last week I received this Goodiebox filled with nice (and not least usefull) products. I have for a long time wanted to buy a face-mist, so when this was in this months Goodiebox I was very pleased. Besides that, there were also a small Clean parfume. I have received a Clean Parfume earlier with Goodiebox and it has been amazing to have in my bag. Have you received this months box?
At the moment I am working on my BA application - which I cannot wait to be done with. By the way I went to cross dance yesterday, so nice to be back in the game - though I feel pretty sore today haha. In a moment I will get dressed and I try to look decent. After that I will probably record a "birthday-present" video for you guys. So remember to subscribe to my youtube channel HERE
. Tonight we are have guests over, which means delicious food. Have a lovely day loves.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om