Hemmeligheden bag mine billeder

In cooperation with Olympus Danmark

Jeg har glædet mig sådan til at dele det her indlæg med Jer, for i virkeligheden er hele drivkraften bag min blog, Instagram og Youtube - min passion for billeder. Jeg er absolut ikke professionel, tværtimod faktisk og hemmeligheden ligger i virkeligheden bag, at have det rigtige kamera og et der passer til dig og dine behov. Som i måske har lagt mærke til, så er jeg så heldig, at være blevet ambassadør for Olympus Danmark og deres Pen kamera og det er nettop hvad det skal handle om i dag.

Jeg bruger Olympus PEN E-PL9, som er et helt perfekt kamera til de som ønsker at tage fotografering mere seriøst, men som samtidig ønsker at det hverken er for besværligt eller for teknisk. Jeg er en af dem. Med kameraets Auto-funktion kan man tage rigtig smukke billeder og ligeså stille bevæge sig over i kameraets AP-tilstand (avanceret Foto). Kameraet er rigtig nemt at betjene og så er det samtidig smukt at se på og nemt. at have med ALLE steder. Jeg har nedenunder listet nogle af mine yndlingsfunktioner ved kameraet:

♥ Wi-Fi funktion - send nemt billeder direkte til dine telefon via Olympus app.
♥ Smukt og elegant - pænt og let kamera at bære rundt på, bær det som et del af dit look.
♥ Video optagelse - kameraet er perfekt til vlogging eller optagelser af små filmklip, den stabiliserer selv videon under optagelse, så du slipper for rystede videoer.
♥ Automatiske billedeeffekter - Du tage dine billeder med kameraets filtre, på den måde kan du skabe sjove og spændende billeder.
♥ Flip Screen
♥ Nemt at skifte linse, selv er jeg fan af 45mm til mit PEN kamera

Billederne ovenover er skønne minder fra henholdsvis Mallorca og Sommerhus i Ertebølle, sommer 2019. Begge er taget med mit Olympus PEN E-PL9 kamera, hvor jeg har skiftet standard linsen ud med 45mm. Begge er taget med Auto funktion, sendt via WI-FI funktionen direkte til min telefon, hvor de så er blevet redigeret i Lightroom. Jeg synes personligt at det er nogle skønne billeder, der ser meget professionelle ud. SÅ nemt er det at fange gode minder, med et godt kamera -uden at man behøver at være den helt store prof. Og faktisk kører Olympus lige nu en vinter kampagne, hvor i kan få en 45mm linse med i købet helt GRATIS og hvis i også indtaster min rabatkode (winterjennifer), kan i opnå yderligere 1000,- i rabat + en smuk kamera taske. Normalprisen for hele det her sæt ville ligge på 8397 kr, men lige nu kan i få det hele til en skarp pris a 3999,-. Måske et julegaveønske??? Koden og kampagnen kører indtil 31/12-2019 og sig endelig til hvis i køber det eller skriver det på ønske listen. Jeg kan kun varmt anbefale det. I kan købe kameraet her, husk at indtaste min rabatkode ved checkout og læs hvordan i "claimer" den gratis linse, på websites.

*taget med Olympus PEN E-PL9, 45mm linse

Som i kan se er kameraet lille, kompakt og elegant. Jeg har sat kameraets wi-fi funktion til, mens jeg sidder på en café udenbys, og er nu ved at overføre dagens billeder til min telefon, så jeg straks kan redigere og poste dem på min Instagram profil. Easy as that!

Håber det var brugbart og ville elske at få Jeres fototips med, så skriv dem endelig i kommentarfeltet nedenunder.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om