HH Simonsen event

Godmorgen og glædelig fredag til jer allesammen. Først og fremmest, tusind tak for den søde respons jeg fik på gårsdagens indlæg. Det betyder alverden. Hvis i endnu ikke har haft mulighed for at læse det, så deler jeg nyheden om at være blevet virksomheds ejer. I kan læse eller genlæse indlægget HER . I dag er det endelig blevet tid til, at vise lidt billeder fra min tur til København i sidste uge. Jeg har mange flere billeder på lager til jer, men i denne omgang skal det handle lidt om det HH Simonsen event jeg var til om aftenen.

Efter en proppet dag med arbejde og spændende pressemøder, så tog jeg sammen med min søde blogger kollega @bloggeronheels, til et hyggeligt event hos Amaze Press. I bedste tøsestil, startede vi med lidt lækkert snacks og så var det ellers igang med dullegrejet. Vi fik en rigtig god præsentation af de forskellige stylings jern. Jeg ville forsøge mig med noget nyt, så jeg kastede mig ud i et bølgejern. Om jeg havde succes med det, er måske så meget sagt. I hvertfald så synes jeg det kræver lidt øvelse! Jeg har dog være så heldig, at få en med hjem, så nu har jeg rig mulighed for at øve mig. Nu vil jeg kaste mig over min opgave endnu engang og så vil jeg glæde mig til i aften, hvor jeg skal til afskedsfest på min gamle arbejdsplads. Må I have en skøn weekend!

// Good morning and happy friday everybody. First of all thank you so much for the amazing response on my post yesterday. It means everything! If you have not red it yet, I was sharing the news of becoming a business owner. You can read og reread it HERE. Today it is finally time to share some photos from my trip to Copenhagen last week. I have lots of photos in store for you guys, but this time it will be about the HH Simonsen event that I attended in the evening.

After a day filled with work and exciting press meetings, I went with my sweet blog colleague @bloggeronheels to a cozy event at Amaze Press. In the best girly way we started out with snacks and then it was time for some girls prep. We got a really nice presentation of all the styling irons. I wanted to try something new so I went for a wave iron. If I had succes, not really. I think you have to have some practice using that iron, so luckily enough I got one with me home. Now I will throw my self into my assignment once again and then I will look forward for tonight, where I am attending a farewell party at my old workplace. Have a great weekend everybody.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om