I JANUR SKAL JEG

Wow og så skriver vi 2020. Endnu et år er gået og det har været et meget begivenhedsrigt et af slagsen, for mit vedkommende. Jeg kom for alvor ind på arbejdsmarkedet og har fået lov til at arbejde hver dag, med det jeg elsker. Jeg har udviklet mig og hviler mere i mig selv, og tror på, at hvis man arbejder hårdt nok for at opnå sine mål og drømme - skal de nok lykkedes. One way or another. Det var året hvor jeg ENDELIG fik oplevet New York, en destination der har været på min bucket liste siden jeg var helt lille og så med ham jeg elsker aller mest. Og nåårh ja, så har vi købt et hus, ET HUS! Hvor voksent er det lige. 2019 har været startskuddet til et spændende nyt årti, som jeg glæder mig til at komme igang med. Jeg glæder mig til at dele det med min familie, venner og ikke mindst JER!

En spændende eftermiddag i København i december 2019!

Fødselsdage, dem er der altid mange af på programmet her hos os. Men jeg synes det er så hyggeligt, så det gør mig ikke spor!

Barnedåb for min venindes søn, hvor jeg ovenikøbet har fået æren af at stå fadder! Det er jeg stolt over, MEGET stolt. Jeg har aldrig før stået fadder, og jeg ser det som et skulderklap. Og hvor heldig er jeg, at få liv til at bruge så meget tid med den lille guldklump.

Hyggelige kaffe-dates.

Arbejde! Få skudt året godt igang med arbejde, og sat en forhåbenligt masse spændnede samarbejder igang.

Så småt begynde at rydde ud og pakke ned! Vi har en masse planer de kommende måneder, der gør tiden lidt trang, så må hellere forsøge at være i god tid. Og når jeg skriver rydde ud, så mener jeg også i mit tøj. Kunne i være interesseret i et fysisk eller online tøjsalg? Ved ikke hvor mange af jer som læser med, der kommer fra Holstebro? Men hvis i gør, kunne jeg eventuelt holde et lille "udsalg" herhjemme, hvis det har interesse?

Pleje min hud. Den har slået ud som aldrig før henover vinteren - tips modtages med kyshånd!

Håber i synes om denne slags post, vil forsøge at få dem lavet hver måned fra nu af. En lidt hyggelig status opdatering, synes jeg selv. Har i spændende planer for den kommende måned?

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om