I marts skal jeg

Halløj søde følgere. Jeg håber i alle har det godt & at i husker at følge med på Instagram, da jeg jo poster lidt oftere der. Det er sådan en lidt underlig tid lige nu, ikke blot for mig, men for os alle sammen. Jeg har sindsygt mange ting at se frem til lige pt. blandt andet en rejse på lørdag og vores hus-overtagelse inden længe. STORE TING, som jeg virkelig bare gerne vil glæde mig til. Men jeg må indrømme, jeg bliver lidt berørt af hele den her corona situation. Trods det for mange ikke er "værre" end en almindelig lungebetændelse, så er det for nogen en helt utænkelig situation, skulle de blive ramt. Det berører mig. Fra starten af tænkte jeg bare det var en smule hysterisk, men som det har udviklet sig den seneste uges tid, så bliver jeg da en smule bekymret og indser også at det måske er en smule mere seriøst end som så. Anyhow, det var blot lidt jeg havde på hjertet, fordi det ramler oveni i en tid, som vi virkelig har glædet os til - men som lige pludselig bliver påvirket af lidt bekymringer. Nå det så er sagt, så vil vi selvfølgelig tage vores forbehold - men samtidig også fokusere på at glæde os. Vi er allerede snart halvvejs gennem marts, hvilket jo er crazy - men i slipper altså ikke for denne måneds update.

*Blandt andet dele fødselsdags måned med mine to søde svenske Tjejer! My & jeg har endda fødselsdag samme dato.

  • Jeg har allerede været en tur i Sverige, som bød på blandt andet Beach Volley ogmadlavningskursus med gourmet mad.
  • Fejre en hulens masse fødselsdage!
  • Fejre min egen 25 års FØDSELSDAG, i LA på søndag, d. 15 marts!!! WUHUUUU <3333 Til at fejre den i LA, ikke at jeg fylder 25.
  • På Roadtrip i Californien, med min bedre halvdel og et skønt vennepar! Dream come true.
  • Spise en masse lækker mad og få en masse skønne oplevelser.
  • Pakke hele vores lejlighed ned, da der er under 3 uger til vi overtager nøglerne til VORES HUS!
  • Trække vejret og nyde alle de positive ting, der lige nu kommer vores vej.

*Mit søde sales team og jeg til beach volley I Göteborg

Det var vist en god opsummering på hvad denne måned kommer til at rumme. Det mese af tiden indtil på lørdag kommer til at bestå af arbejde og forberedelse til at vi skal afsted, samt nedpakning af hele vores lejlighed. Dernæst USA!! Jeg håber i får lyst til at følge med på @jennifergeertsenbro, og så forventer jeg at lave en lille "rejseguide" herinde, as usual. Hvad skal i lave i denne her måned?

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om