In May I am

Så blev det mandag og jeg skal for alvor til at overveje min problemformulering til min næste opgave. Jeg kan ikke overskue det, kender i det? Ligeså snart man har afsluttet den ene, så dukker den anden op. Når det så er sagt, så nyder jeg også, når der er styr på det, det betyder nemlig at jeg forhåbenligt kan få den hurtigere ud af verden. For den skal jo laves. Anyway, så har jeg brugt formiddagen i selskab med min mor og mormor og se lige hvad jeg fandt, 2 stks gamle portrætfotos. Dengang man rent faktisk så sød ud på dem, jeg nægter nærmest at vise Jer de som blev taget senere hen, de er nemlig knapt så sjove at kigge på, synes jeg. Ha ha.

I morgen er det først maj og det betyder også, at vi skal kigge lidt nærmere på den kommende måneds aktiviteter.

// And then it was Monday and I seriously need to start thinking about my problem formulation for my next big assignment. I seriously don't want to do it, do you have that same feeling sometimes? As soon as you have finished one thing, you can start on the next. With that said I do love when I have it figured out, since I can get it out of the world faster then. I guess I just have to do it. Anyway I spent my morning in the company of my mother and grandmother and look what I found, 2 portrait photos. I actually do look cute on them, dont I? I will not show you the ones that was taken later, they are not as cute ha ha.

Tomorrow the date says 1 of may, which mean it's time to look at the upcoming months activities so far.

➸ Jeg skal påbegynde min praktik, som jeg er så heldig at kunne tage hos Nouw.com. Dejligt at kunne kombinere det med sit arbejde.

// I am going to start my internship at Nouw.com. So nice to combine it with my work.

Jeg skal fejre en hulens masse fødselsdage.

// I am going to celebrate a bunch of birthdays.

➸ Jeg skal en tur til København, jeg glæder mig SÅ meget til at besøge storbyen igen og forhåbenligt bliver der tid til at drikke en kop kaffe eller to med nogle søde piger.

// I am going to Copenhagen, I am so excited to visit the capital again and hopefully I will have time to have a cup of coffee with some sweet girls.

➸ Vi skal også en tur til Odense, det var én af de der fødselsdage, som jeg snakkede om.

// We are also going to Odense, one of those birthdays I told you about.

➸ Min vejrudsigt sigere varmere temperature snart, det skal jeg uden tvivl nyde!

// My weather forecast says it will be warmer soon, and that I am going to enjoy!

➸ Jeg skal i biografen, Thomas og jeg har bare endnu ikke besluttet os for en film vi skal se.

// I am going to the movies, Thomas and I just haven't decided which movie to watch yet.

What are you guys up to this upcomming month?

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om