Kom med ind i vores soveværelse

Reklame for Dunlopillo

*Hvis i endnu ikke har set vores 'Empty Housetour', så kan i se den her!

Så blev det tid til at dele en af de første, næsten færdige rum med jer. Vores soveværelse. Også et af de vigtigste rum i huset og det er nu blevet indrettet med den smukkeste seng fra Dunlopillo. Vi har haft sengen i godt og vel 3 uger og indtil videre har vi sovet som en DRØM, siden vi har fået den. Jeg glæder mig til at gå i seng hver aften og krybe ned i min lille hule af seng og nyde udsigten fra soveværelset ud i vores have. Thomas og jeg har 2 forskellige madrasser, min er medium og Thomas er fast, så det passer til vores vægt.

Senge modellen kan købes her, men den vi har er en del af deres helt nyeste kollektion, som snart rammer online også. Det er en Sand farvet og vil i den nye kollektion hedder Passion Kontinental seng, det samme gælder sengegavlen, den kan ikke findes online endu. Jeg lover at linke til den så snart den er og ellers husk også at holde øje med Instagram.

jennifergeertsenhome

Der mangler stadig en masse detaljer i vores soveværelse, i form af andre gardiner og ting til at gøre det endnu mere personligt, men det er en process. Når det så er sagt, så har vores nye seng fra Dunlopillo virkelig gjort noget godt for rummet og jeg føler jeg træder ind i et meget eksklusivt hotelværelse - og det er lige præcis den vibe vi har drømt om.

Juna design

Vi har fået malet væggene i en beige farve, der matcher sindsygt godt til vores sandfarvede seng. Sengegavlen er også fra Dunlopillo og detaljen med træ-rammen, kunne ikke matche bedre til vores smukke gulv. Indtil videre er vi virkelig glade for den, både ift hvordan den pryder vores soveværelse og matcher vores hus, og ikke mindst hvordan vi nu sover om natten. Og netop dét, skal jeg nok følge op på senere, når vi har haft den lidt længere tid. Det var et lille smugkig ind i vores soveværelse, hvad synes i?

jennifergeertsenhome

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om