My week #45 - Scotland, event & birthdays

Week plans

Så er jeg landet i DK igen efter nogle fantastiske dage i smukke Skotland, men det skal i nok høre meget mere om snarest.

//I am back in DK again after some amazing days in beautiful Scotland, but I will tell you much more about that soon.

Monday:

Jeg er næsten lige landet I DK og sidder lige nu i tøjet fra København-Aarhus. Inden jeg tog afsted, havde jeg nemlig sagt ja til at deltage til et event i Aarhus idag. Jeg er heldigvis ved at få lidt mere energi, mere end havd jeg kunne prale af at have i morges. Så jeg er sikker på det nok skal blive rigtig hyggeligt og så er det jo et Starbucks event. Desuden, så mødes jeg også med søde @Mettehogh, på banegården inden længe. Efterfølgende håber jeg på at have tid til at besøge min søde mormor på hospitalet og så går turen altså hjem til min savnede kæreste!

// I Almost just. landed in DK and currently I am sitting in the train from Copenhagen-Aarhus. Before I left for Scotland I signed up for an event in Aarhus today. Luckily I have more energy now than what I had this morning. I am convinced it will be super cozy and it is a Starbucks event. Besides that I am meeting up with sweet @Mettehogh on the translation. Afterwards I hope I have time to visit my grandmother at the hospital and then it is time to go back home to my boyfriend!

Tuesday:

Schoolday all day.

Wednesday:

Skoledag og fødselsdag hos min søde svigermor.

// School day and time to celebrate my sweet mother-in-laws birthday.

Thursday-Friday:

School & Work.

Saturday:

Middag hos svigerfar og hans kæreste.

// Dinner at Thomas dad's place.

Sunday:

Fødselsdagsbrunch hos min tidligere klassekammerat. Jeg glæder mig sådan til at se alle mine søde piger igen.

// Birthday brunch at my former classmate. I can't wait to see all my sweet girls again.

How does your upcoming week look like?

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om