My week #48 - event, 1. of December & birthday

Plans of the week

Jeg håber I alle har haft en skøn weekend og er klar til endnu en ny uge. Jeg brugte tid med mine veninder i lørdags og det var simpelthen så hyggeligt, at have en hel dag sammen, til bare at sludre og hygge.. Needed! Har I forresten set jeg har sat gang i hele 2 lækre konkurrencer? Deltag på bloggen HER & Instagram HER.

//I hope you all have had a great weekend and are ready for a new week. I spend some time with my girls this Saturday and it was so nice to have a whole day to just talk and enjoy each others company. Needed!

Monday

Jeg har fra morgenstunden haft mine ugentlige skypemøder, efterfulgt at studietid. Nu er jeg hjemme igen og har lige en masse praktisk arbejdsmæssigt der skal ordnes. Jeg har et inderligt ønske om at tage i fitness også, så lad os nu se om jeg kan skubbe mig selv afsted.

// This morning I had my weekly skype meetings, after I had school. Now I am back home and have som work to do. I really wanna hit the gym later today, but lets see if I can forse my self to go this time.

Tuesday

Jeg har endnu en studiedag på programmet, fyldt med forelæsning og gruppearbejde wuhu. Efter skole, skal jeg direkte til Århus for at mødes med søde Anna og Nana, til en kop kaffe. Vi skal om eftermiddagen til et hyggeligt jule event med Urtekram og jeg glæder mig simpelthen så meget!

// I have another study day on the program filled with group work wuhu. After that I am going directly to Aarhus to meet up with sweet Anna and Nana for a cup of coffee. Later that day we are going to a cozy Christmas event with Urtekram and I am so excited.

Wednesday, Thursday & Friday

Disse dage er dedikeret til arbejde og bloggen, som det ser ud nu. Der skal nok presses lidt skole ind også, da vi skal fremvise vores næste pitch på mandag om en uge.

// These days are dedicated for work and my blog, as it looks for now. I might have to squeeze in some school, since we have to present our next pitch on Monday.

Saturday

Vi skal til min onkels 50 års fødselsdag hele dagen.

// We are going to celebrate my uncles 50 years birthday the whole day.

What does your week look like?

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om