My week plans #15

Godmorgen skønne læsere. Jeg fik ikke lige blogget igår og derfor får i denne uges #week plan i dag. Det skyldes at vi desværre skulle til begravelse igår og fokus altså var et helt andet sted. I skinner solen og jeg er klar til en "ny uge". Jeg har lidt planlægning i forhold til min opgave, som jeg ikke er begyndt helt på endnu. Derudover har jeg lidt arbejde her på Nouw og også lidt "arbejede" med bloggen der skal laves. Jeg regner med at skulle en smut ned i byen, til et lille møde. I eftermiddag tror jeg Thomas og jeg skal på jagt efter lameller til vores nye madras.

// Good morning sweet readers. I did not blog yesterday so you will get this weeks "week plans today. We went to a funeral yesterday, therefore focus and thoughts were somewhere else. Today the sun is shinning and I am ready for a "new week". I have som planning to do regarding my assignment, which I haven't started yet.. Besides thatI have some work on Nouw to do and some blog work as well. I think I will go down town for a small meeting today. And this afternoon Thomas and I will try to fix our new madras.

Tuesday: Arbejde hele formiddagen, et møde i byen og på jagt efter Lameller til ny madras.

// Work all morning, a meeting down town.

Wednesday: Arbejde og opgaveskrivning. Om aftenen skal vi til fødselsdag hos Thomas morfar.

// Work and assignment writing. In the evening we are going to celebrate Thomas grandfathers birthday,

Thursday: Jeg ved ikke hvad jeg har rodet mig ud i, men jeg foreslog svigerfamilien om vi ikke skulle starte en lille "løbe/træningsklub". Så vi starter dagen ud med lidt motion. Projekt sommerklar sæt igang. Om eftermiddagen kører vi muligvis op og besøger mine forældre, som er på camping i ry.

// I do not know what I have got my self into. But I asked my family-in-law if we should not start a runningclub. So we will start the day with some excursuses. Project summer body lets go. In the afternoon we might visit my family whom are on camping in Ry.

Friday: Opgaveskrivning og blogarbejde.

// Assignment writing and blogwork.

Saturday: Thomas skal på arbejde, så måske jeg igen skulle arbejde lidt på min opgave - eventuelt se om jeg kan få skudt lidt billeder til et samarbejde (hvis vejret holder).

// Thomas are going to work and I might do some work as well. Maybe I will have some time to shoot some pictures for a collaboration (if the weather holds).

Sunday: We will see what the day brings.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om