My week plans #36

Week Plans

Sikke en skøn og solrig mandag morgen. Det hjælper lidt på min ellers meget trætte krop. Jeg startede dagen ud med et tidligt salgsmøde og nu har jeg ellers en masse arbejde der skal laves, så jeg ville lige hurtigt tjekke ind. Måske jeg skulle gå mig en tur i det skønne vejr, for at hente en pakke til et upcoming event. Det tror jeg ville være godt! BIG NEWS, Thomas og jeg meldte os sørme ind i Fitness World igår, nu håber jeg bare vi får det brugt optimalt! DET SKAL VI! Del gerne ud af jeres bedste motivations tricks.

// What a lovely and sunny Monday morning. It helps on my otherwise very sore body. I started the days with an early sales meeting and now I have lots of work to do, so I just wanted to check in quickly. Maybe I should go for a walk in this lovely weather, to pick up a package for an upcoming event. I believe that would be great. BIG NEWS, Thomas and I signed up for Fitness World yesterday, I hope we will use it! We have to. Please share your best motivations tricks.

Monday: Tidligt salgsmøde, arbejde, ugentlige redaktionsmøde og middags planer i aften. Tænker også der skal være tid til at nyde det gode vejr, og eftersom jeg ikke kan nå en tur i fitness - så kunne jeg jo lette min dovne r*v ud i det gode vejr, til en gå tur.

// Early sales meeting, work, weekly editor meeting and dinner plans tonight. I believe there should be time to enjoy this lovely weather and since I cannot visit fitness today, I should go for a walk.

Tuesday: Jeg har en laaang skoledag hele dagen i morgen. Og så er det vist tid til at besøge det fitness center, hvad mener I?

// I have a long school day. And then I believe it is time to go visit that fitness center. What do you think?

Wednesday: Skole og arbejde.

// School and work.

Thursday: En dejlig lang skoledag, Vi afslutter vores første fag, so far so good.

// A lovely long day at school, we are finish out first major - so far so good.

Friday: Skole og arbejde.

// School and work.

Saturday/Sunday: So far, har vi ingen planer denne weekend. Det tror jeg er tiltrængt for os begge. Jeg tager nemlig også en smuttur til Sverige Mandag og tirsdag.

// So far, we do not have any plans. I believe that Is need for both of us. I am also going to sweeten Monday and Tuesday.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om