Neovita skin care // Competition

God formiddag tøser. Så blev det søndag og tid til en lille konkurrence her på domænet. Jeg har været så heldig, at få tilsendt lidt lækre produkter fra mærket Neovita. Jeg har skrevet om produkterne herinde en enkelt gang før. Jeg har været rigtig glad for at bruge deres produkter selv og defor glæder det mig, at jeg har mulighed for at lade én af jer dejlige læsere vinde et lille sæt. Neovita er alternativet for en sund hud ved at kombinere styrken af planter med innovative, førsteklasses ingredienser for særligt effektive behandlings-resultater. Alle produkter er unikke, sterilt pakket og Singer metode, garanteret fri for konserverende kemikalier. Den høje kvalitet fra de naturlige råvarer kommer fra økologisk landbrug eller indsamling i naturen, og derefter forsigtig forarbejdet in-house. Alle produkter er lavet i en mousse konsistens, som garanterer den høre effektivisering af Neovtia. Jeg kan kun anbefale jer at prøve det!

Én af jer heldige læser har nu muligheden for at vinde:

Phararo's Anti-stress mask: Righoldig mousse pleje maske, der indeholder abrikoskerneolie, sheasmør, jojobaolie og arganolise. Denne multi-aktive basis, af den effektive ingrediens, system Pharaos Secret, med de værdifulde ekskter fra Pharaos hvede og granatæble, giver et ideelt grundlag for den intesive pleje.

Winter Face Protection: Giver huden en intensiv beskyttelse mod kulde og barskt vintervejr. Winter Face Protection indeholder rige lipider og beskytter huden mod fugttab. Den nærende pleje styrker den beskyttende funktion i huden og øger beskyttelsen i den kolde vinter sæson. Nærer og udglatter og efterladen huden silkeblød og mættet.

For at deltage skal i:

1. Like bloggens Facebook side ​HER
2. Følge bloggen på Instagram HER
3. Skrive et "<3" i kommentarfeltet, så jeg kan se i har deltaget.

Vinderen vil blive trukket søndag d. 22 Januar 2017. Held og lykke!

Produkterne er sponsoreret af Neovita

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om