Noget at se frem til

Godmorgen de damer. Jeg ville lige tjekke ind og opdatere jer en smule, egentlig mest fordi jeg gerne ville dele lidt begivenheder jeg ser frem ti. Jeg sidder i toget as we speak, på vej til København med Olympus. Måske i har set mit sidste blogpost, ellers kan i se det HER, hvor jeg fortæller lidt om hemmeligheden bag mine billeder. De kører forresten også en helt fantastisk deal lige nu, hvis i skal have fat i den perfekte julegave - men det står der mere om i blogpostet også.

  • ​København med Olympus, følg med på Instagram i løbet af dagen hvor jeg er med Olympus rundt i København - Jeg er spændt på hvad de har i ærmet til os. Jeg bliver helt til i morgen, hvor jeg også skal rundt til lidt forskellige hyggelige ting, så god grund til at følge med.
  • Juleevent i Vejle
  • NEW YOOOOORK!!! Oh yes, I læste rigtigt, vi skal til New York Thomas og jeg - faktisk allerede om 1,5 uge. Det for vildt. De som kender mig, ved det har været en kæmpe drøm altid. Nu er min søde veninde og hende kæreste flyttet derover et års tid og derfor var det helt oplagt, med et besøg i juletiden. Vi glæder os helt tosset, så del gerne jeres bedste tips!
  • Sverige - efter New York skal jeg en tur til Sverige, over til min søde kollegaer. Flere gange om året holder vi inspirational day og denne gang mixet med lidt julehygge. 
  • Min skiferie i Winterberg - I februar skal vi afsted på en lille skiferie, ligesom tidligere i år. Det er sammen med Thomas far, hans kæreste børn og svigerbørn. Det bliver SÅ hyggeligt og som jeg tidligere har nævnt, kan vi godt anbefale Winterberg, hvis ikke man har så mange dage, men alligevel gerne vil afsted. 
  • Måske endnu en "lille rejse" i ærmet, we will see.. :P 
  • Sidst men ikke mindst, så har jeg ikke fået nævnt herinde, at.. VI HAR KØBT HUS!!!! Det for vildt, vi overtager til næste år, men skal nok fortælle mere når vi nærmer os. I kan se mere i min YOUTUBE VIDEO HER!

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om