Pensil skirt

Indeholder tilknyttede links

color it up

Coat: Y.A.S. // Skirt: Stylepit // Boots: Zara // Bag: Stylepit // Sweater: Stylepit

Hey sweeties. I tirsdags var jeg inviteret til et hyggeligt juleevent i Århus. Inden da havde jeg lavet en kaffeaftale med søde Nana og Anna, som begge også skulle deltage til samme event. Jeg var iført mit nyeste outfit og vi nåede da lige at få skudt lidt billeder af det inden mørket og regnen meldte sin ankomst. Blandt andet var jeg iført denne smukke nederdel fra Mads Nørgård, som forhandles på Stylepit (link ovenover). Det er den mest komfortable nederdel jeg nogensinde har været iført og samtidig så er den pæn at se på og kan bruges til en hver lejlighed. Hvad synes I om det? Der er stadig gode procenter på nogle af tingene, så hop ind og shop.

//Hey sweeties. This Tuesday I was invited to a cozy Christmas event in Aarhus. Before that I had a coffee date with sweet Nana and Anna whom also were going to the same event. I was wearing my newest outfit and we just had time to shoot some photos of it before the dark and the rain arrived. Amongst other things I was wearing this skirt from Mads Nørgaard which you can buy on Stylepit (link above). It is the most comfortable skirt I have ever worn and at the same time it is nice to look at and fits every occasion. What do you think? There are still a nice discount on some of the items I've linked to, so go shop.

Sponsored post

Jeg er faktisk helt tosset med hele outfittet. Jeg er også helt vild med min nye coat, som jeg synes komplimenterer de andre ting så fint. Nu vil jeg hoppe tilbage til arbejde og få uploaded den haul, som jeg har filmet til Jer. I mellem tiden, så husk at deltage i de to første adventskonkurrencer HER & HER.

// I actually love the whole outfit. I think the coat compliments the other pieces really well. Now I will jump back to work and upload that haul I have filmed for you guys.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om