Perfect Saturday

Indeholder tilknyttede links

AFFILIATE: Blazer: Here // Pants: Here // Shoes: Here

Mom & Dad

Glædelig søndag til Jer alle. Jeg håber at i har haft en skøn miniferie, det har jeg i hvertfald. En afslappet en af slagsen. I fredags havde vi et sødt vennepar på besøg til aftensmad, vin og spil. Det var simpelthen så hyggeligt og vi skal bare blive bedre til at gøre det noget oftere. Thomas har arbejdsweekend, så igår tog jeg med mine forældre på en hyggelig tur til Viborg. Billederne ovenover fortæller vist meget godt, vejret var skønt, så vi kunne spadsere rundt i de hyggelige gader og til slut nød vi en kop kaffe på torvet. Vi var også lige en tur forbi deres middelaldermarked, som også var godt fyldt op med mennesker.

Thomas og jeg var vist begge godt påvirket af for lidt søvn og vinen fra dagen inden, at vi hurtigt blev enige om, at resten af dagen skulle bruges på langs, med dynen, slik og en god film. Det var lige sådan en lørdag jeg havde brug for, hvor der var mulighed for at tage dagen som den kom. Desuden fik jeg også mulighed for at iføre mig mit nyeste suit, som jeg i den grad er glad for jeg bestilte hjem. Jeg synes det er så fint og senere på ugen, skal jeg nok uploade nogle flere billeder af det. Måske I bliver fristet?

Det blev til et lidt rodet indlæg, men jeg ville egentlig blot lige vise Jer billederne fra dagen igår og checke ind. Hvordan har Jeres bededagsferie været?

// How is your Sunday loves? I hope you have had a great minivacay (not sure if you had the day off friday, if you are not from Denmark), anyway I have. A relaxed one. This Friday we had a couple of friends over for dinner, wine and some fun games. We had such a nice time and we seriously have to get better at doing this more often. Thomas is having a work-weekend, so yesterday I went to Viborg with my parents. I guess the photos above talk a bit for themselves, the weather was amazing, so we had time to enjoy the old streets and ended up with a cup of coffee as well. We also had time to go by a local market.

Thomas and I were both pretty marked by to little sleep and the wine from the day before, so we quickly agreed on, that the rest of the day should be spent on the coach, with covers, candy and a great movie. Just the Saturday that I needed! Besides that I had the opportunity to wear my new favorite suit, I am so happy that I chose to order it home. I truly think it's so cool and I will show you more photos of the set later this week, maybe you will get temptet?

Okay sorry for this messy post, I really just wanted to show you the photos and check in. How was your weekend?

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om