Spring vibes

Indeholder tilknyttede links

​Pants: ​Here // Jacket: Zara // T-shirt: Gina Tricot

God formiddag og glædelig 1 April. Det er simpelthen ikke til at forstå, at vi allerede befinder os i April måned. Jeg får i virkeligheden en smule stress af, alle de ting, som jeg gerne vil nå/opnå, inden første halvdel af 2018 er gået. Kender i det? Jeg kan slet ikke følge med og kan virkelig undre mig over hvor tiden er blevet af.. Når det så er sagt, så kan jeg ikke gøre så meget ved det og kun tænke fremad. Vi er vågnet op til fantastisk solskins og påskevejr i dag, så det vil jeg nyde i selskab med Thomas og min familie. Vi er nemlig på vej ud af døren, for at tage til en lille uformel påskefrokost hos min søde mormor. Har i planer for dagen, eller måske ligger i med tømmermænd fra gårsdagens påskefrokoster?

Jeg ville også lige vise Jer outfittet ovenover, i den grad et forårs outfit! Jeg er vild med de milde lyserøde farver og speciel min jakke, som jeg fik af Thomas i fødselsdagsgave. Trøjen af fra Gina Tricot og jeg er simpelthen så tosset med den, at jeg har bestilt den i to varianter. Ovenstående med fine polkaprikker og én med fine blomster. Må I få en skøn søndag! Indtil næste gang, følg da med på Instagram.

// Good morning and happy 1 of April. Can't believe where time went by and that we are already in April. I getting a bit stressed to be honest, all the things that I want to archive/do before the first half year of 2018 is gone. Am I the only one with that feeling? With that said, theres not really much to do about it, than than strive towards your goals and today we woke up to the most lovely sunny weather and I am planning to enjoy that with Thomas and my family. We are almost on our way out to a small easter lunch at my sweet grandmothers place. Do you have plans for the day or are you down with hangover?

Besides that I wanted to show you guys the above outfit, so spring! I love the weak pink colors and especially the jacket that Thomas bought me for my birthday. The t-shirt is from Gina Tricot and I love it so much that I bought it with two different prints, with polka dots and cute flowers. I wish you guys a lovely Sunday. Until next time, follow me on Instagram.

INSTAGRAM - FACEBOOK - YOUTUBE 

Synes godt om